Ukrainian Ottawa
-
в Канаді це називається вже школою, але заняття там як в садочку. Junior Kindergarten - наймолодша група, Senior Kindergarten - старша. школи безкоштовні (приблизно з 8:00 до 14:00). Зареєструватись можна онлайн. Дитина може їздити шкільним автобусом вже починаючи з Junior Kindergarten, але якщо не дуже близько до школи жити.
-
Понимаю! Сейчас нужно смотреть везде где можно. Цены увы ползут вверх.
-
Сейчас праздники. Ключи передадут если вы уже всё подписали!!!
-
Ми дивились її квартири з нею ще два тижня тому , так вони гарні , але дорогі для нас .
-
Документи все надали . Просто чекаєм ключі . Повинні були сьогодні передати , але в них ще вихідний сьогодні . Тому я з запасом шукаю якись прихисток. Можливо , навіть до завтра . А у вас є варіанти по оренді ?
-
Свяжитесь с риэлтором Ольгой Ричер в Оттаве, 613-265-2354. Она сегодня утром его показывала.
-
Підкажете адресу в Оттаві , будь - ласка ?
-
Обзор нового таунхауса на рент в Оттаве за $2,300 в месяц в Орлинсе, рядом с HomeDepot.
-
Чи пробували ви звертатись до Червоного Хреста?
-
Друзі вітаю ! Шукаєм прихисток на тиждень або менш - все залежить від того як швидко отримаєм ключі від орендної квартири . Планували сьогодні , але вони затримуються . Зараз ми у хоста , але сьогодні вона везе нас в Оттаву бо приїжджають її родичі і ми більше не можемо тут залишатись . Нас троє - два дорослих , син 9 років , дві маленькі собаки . Комунальні витрати компенсуємо. Під’їдемо , куди скажете . Дуже дякую 🙏
-
Ціни на садочок приблизно 50$ в день. З 4 років школи. After-school program платні, приблизно 250$ на місяць і більше.
-
Здравствуйте! Начните с поиска работы, потом жилья ( подстраиваясь под локацию работы), потом школа и садик. Все цены на жилье - онлайн приложения, сайты. О школах люди писали выше в чате. Садики платные в отличии от Квебека. Город дружелюбный. Работу помогает найти такая организация как YMCA ( кроме других сайтов по поиску работы),другое их подразделение даёт бесплатные курсы изучения английского языка.
-
Мене також цікавить таке питання
-
Приветствую. Делаю права первого класса, живем в Монреале и работаю здесь. Думаем о переезде в Оттаву, сложно с французским здесь. И все таки хочу, чтоб дети дали упор на английский. Как Оттава вам для жизни? Какие цены на жилье? Школы? Смогу ли найти работу драйвером? Цены на садики? Заранее спасибо!
-
О! Я буду їхати близько 15го +/- (ще не брала квитки). Можемо скооперуватися ) Але я буду з кішкою, тож через це можуть бути деякі складнощі 😅