Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Valentyn Avramenko
    wrote on last edited by
    Всем привет !! Есть кто в футбол бегает ? Дайте знать спасибо !!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Усіх з Різдвом, дорогеньки. Хто був сьогодні в Церкві, окремий привіт! Вертеп був шалений. Останній раз щось таке я бачив в Україні більше 20 років тому!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Якщо вам цікаво, я відповім. Олег - один з трьох-пʼяти людей в чаті, хто завжди відповість на найскладніші запитання співвітчизників - документи, легалізація, пошук праці, звернення до докторів. Я так розумію, що в особистих в Олега - пару сотень співвітчизників, і ми дуже цінуємо людей, які готові відповісти на конкретні питання, бо це економить купу грошей та часу для усіх, та ще й обʼєднує спільноту. А от інформація щодо грошей при приїзді - це дуже конфедеційна інформація. Не певен, чи ви вже в Канаді, мабуть ні, якщо не знаєте, як тут потрібно пильнуватись щодо шахраїв. Знов з особистого - я такої кількості скаму та спроб дістатися мої банківських рахунків ніде не мав. Тому так, не треба в людей запитувати таку інформацію. Може ви й не шахрай, але якщо вам людина щось розповість та її після цього розведуть, точно будуть на вас підозри. Дякуємо за те, що ви в спільноті ведете себе згідно з принципами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t602974846T Offline
    t602974846T Offline
    Rina Gomorra
    wrote on last edited by
    Если вопрос в том, на какую сумму расчитывать переезжая в Оттаву, пишите в лс, расскажу (цены на кв/страховку/еду)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    olena
    wrote on last edited by
    Дякую🤝🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5387639904T Offline
    t5387639904T Offline
    Oleksandr Mitin
    wrote on last edited by
    Подивиться в групі в фейсбук Украінці в Оттаві - Гатіно . Я там давно писав Інструкцію що робити саме в Оттаві . Просто в пошуку в групі знайдіть «Інструкція» . А коротко то ось відповіді : 1. Аеропорт - отримання Work Permit у офіцера вас направлять . 2. Грошова допомога оформлюється онлайн після отримання work permit , sin number (у service Ontario) , відкриття банківського рахунку . 3. Курси мовні як такові відсутні крім Квебеку де за вивчення французької мови ще гроші платять . В Оттаві це може бути при церкві або Майдан маркет - це українська організація в Оттаві 4. Роботу шукати краще через знайомих , тут все онлайн , через резюме . Просто загугліть типа «job in Canada” там декілька сайтів випаде . Чесно я вже не пам’ятаю їх . Одним словом читайте мою інструкцію в групі вона є . Там все все описано детально
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina Kristina
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Можна силку на групу у фейсбуку? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6309770321T Offline
    t6309770321T Offline
    Ramesh Kumar
    wrote on last edited by
    I saw this platform on telegram last week and I decided to give it a try after all the scam and fake platform and today i receive my profit i invested $100 and received $1,500 as my profit all thanks to you ma.. please go invest with her and you we testify contact::
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    В цій групі заборонено надавати посилання ((((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kristina Kristina
    wrote on last edited by
    Ясно, а можна в приват. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Waleria
    wrote on last edited by
    "Інструкція з приготування Крок 1. Для 3 літрів молока, нам знадобиться 24 мл оцту(з розрахунку 8 мл на 1 л молока). ... Крок 2. Коли почне відокремлюватись сироватка зелено-жовтого кольору, починаємо збирати зерно в друшляк. ... Крок 3. Через 2 години сир готовий." Роблю так , можна лимонний сік замість оцту , з отцтом швидше . Залежить від самого молока , іноді не хоче згортатись ( Пишуть , що з 3 літрів - 600 г , думаю навіть більше , бо зазвичай з 3 л не роблю . Загалом робіть так , як робите кисломолочний сир , але виходить адигейський
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи надають житло на 2 тижня для новоприбулих в Оттаву? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Привіт. Чи буде хтось найближчим часом їхати з України в Канаду ? Треба дещо маленьке передати. Всі подробиці в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t629895905T Offline
    t629895905T Offline
    Hanna Briutkina
    wrote on last edited by
    Так, надають, якщо є вільні номери.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Якщо є місця в готелі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Я, так само як і ви, буду шукати цю групу на фейсбуці 🤷🏻‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    Дуже дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6082040083T Offline
    t6082040083T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Шановні батьки та діти❤️❗ Мене звати Яна, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😍 Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування. На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑‍💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти🤩 Запис відкритий до 20.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"❄️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val Bond
    wrote on last edited by
    www(крапка)facebook(крапка)com/groups/Ukrainians(крапка)in(крапка)Ottawa/?ref=share&mibextid=1vaBw1
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags