Ukrainian Ottawa
-
Це ваш особистий досвід, більшість людей працюють не вдома. Якщо двом їздити на роботу по 30км в день в одну сторону - без авто це катастрофа
-
Тому не треба запевняти що всі можуть жити тут без авто 😁 Є роботи де вимагають власне авто щоб мати гарантію що ви доберетесь до роботи
-
Абсолютно вірно! Так само як їздити 30 км на день - це ваш особистий досвід. Кожному - своє.
-
Блін, ну толі тільки афро-американці та моя родина.
-
Вот не надо) моего сына индийская семья возит в школу)))
-
Лучше б пирожки пекла)
-
Всем привет ! Занимаемся продажей тaбaчныx изделий. В наличии: большой ассортимент тaбaka, cнюca и cигapeт. Так же продаем ЕІf bаr, Нееts ,Nео и Теrеа. Интересна покупка - обращайтесь в лс
-
Ні, я не казав, що всі можуть без автівки. Я тільки казав, що є випадки, коли плата в ~1к на місяць не доцільна.
-
Я чув історію, як людина придбала новий хьонде, щоб працювати на убері, робить на ньому 8к доларів на місяць, але за півроку має 80к км майледжу. А кредит на 6 років. Тачка стільки не проїздить, а платити треба. І родину годувати треба. В Канаді дуууже просто попасти на гачок.
-
І наша родина)
-
Ваша і моя))) так точно буде)) більшість убер таксистів що мене возить чорні)))
-
А почему тачка столько не проездит?)
-
Друже, це якщо всі гроші віддавати за автівку. А ще треба родину годувати, за хату платити і так далі. Він витрачав 8к на життя, сплачуючи тільки обовʼязкове.
-
8k*6 = 48k - 9к бензину - 1к резина - 1к масло = 37k заробив. То машина себе вже окупила за півроку, який же тут гачок?
-
Доброго дня!Скажіть будь ласка ,чи я по цій візі можу багато разів приїздити до Канади,як турист?Чи тільки один раз?Оформляти фіндопомогу і ворк пермінт не буду.
-
Не зовсім тебе розумію. Типу, 8к - це забагато для забезпечення родини? Чи замало?
-
Ну от ні разу не повірю, якщо ми все ще розмовляємо про Оттаву, що 8к - це прям необхідне. В Україні мені б блогери ще таку лапшу могли навішати, ну а тут вже ж можна все побачити на власні очі. Ну то лірика, не звертайте уваги 🙂
-
80к за півроку, за 6 років буде під мільйон км. Хьонде стільки не їздить, у таксі це точно
-
Дякую!
-
Там написало multiple, тож має бути багаторазова. Також пораджу номери зафарбувати про всяк випадок
30 Jan 2023, 02:32
20059/27944
about 23 hours ago