Ukrainian Ottawa
-
Всім привіт✨ Мене звуть Поліна, я СММ спеціаліст, допомагаю з просуванням акаунтів та залученням клієнтів🫶🏼 Пишіть в особисті🩷
-
Так. У вас повинна бути позначка CUAET в ворк перміт.
-
Доброго дня!Скажіть будь ласка,щоб надали безкоштовно готель на 24 діб,потрібно оформлювати обов'язково ворк пермінт?
-
Тобто як що віза Cuaet ,але не отримала в аеропорті Ворк,то готель не нададуть?Я правильно зрозуміла?
-
Це як?
-
Але якщо він мені не потрібен?Треба просто прокатати візу
-
Тоді просто отримайте ворк перміт :)
-
Н,тільки буду летіти
-
Якщо ви вже в Канаді, то зателефонуйте у CUIAS, там вам все розкажуть або одразу забронюють готель
-
Бо із за непроканої візи не можу відкрити візу в Америку.
-
Всім привіт, хто вже робив Police Clearance Certificate з України та Болгарії і може поділитися інструкцією?
-
Всім доброго дня!🙋♀️ Пропоную пробний безкоштовний урок з англійської та німецької !💌 - пишіть в особисті повідомлення.👩💻
-
Скаргу надіслано
-
Доброго вечора! Чи користувався хтось додатками де можна спілкуватися з лікарями? Чи можна так отримати рецепт і придбати ліки?
-
Чи можливо придбати антибіотики без рецепту?
-
Ліки в костко замовляємо, там наче найдешевша ціна за вкладання ліків в пакетик)
-
Дякую!
-
Можна, ми реєструвались в appletree і потім бронювали онлайн зустріч з лікарем в insighealth Не памʼятаю скільки зайняв процес первинної реєстрації але зараз апойнтмент букаємо за декілька днів максимум і лікар після опитування може направити на аналізи або прописати якесь лікування
-
Скаргу надіслано
-
Всім привіт, підкажіть які в Оттаві зими, тоже -30-40 так що з дому не можливо вийти?) перша наша зима в Едмонтонні, жінка і дитина в шоці;(
30 Jan 2023, 02:32
20130/27949
about 16 hours ago