Ukrainian Ottawa
-
Але якщо він мені не потрібен?Треба просто прокатати візу
-
Тоді просто отримайте ворк перміт :)
-
Н,тільки буду летіти
-
Якщо ви вже в Канаді, то зателефонуйте у CUIAS, там вам все розкажуть або одразу забронюють готель
-
Бо із за непроканої візи не можу відкрити візу в Америку.
-
Всім привіт, хто вже робив Police Clearance Certificate з України та Болгарії і може поділитися інструкцією?
-
Всім доброго дня!🙋♀️ Пропоную пробний безкоштовний урок з англійської та німецької !💌 - пишіть в особисті повідомлення.👩💻
-
Скаргу надіслано
-
Доброго вечора! Чи користувався хтось додатками де можна спілкуватися з лікарями? Чи можна так отримати рецепт і придбати ліки?
-
Чи можливо придбати антибіотики без рецепту?
-
Ліки в костко замовляємо, там наче найдешевша ціна за вкладання ліків в пакетик)
-
Дякую!
-
Можна, ми реєструвались в appletree і потім бронювали онлайн зустріч з лікарем в insighealth Не памʼятаю скільки зайняв процес первинної реєстрації але зараз апойнтмент букаємо за декілька днів максимум і лікар після опитування може направити на аналізи або прописати якесь лікування
-
Скаргу надіслано
-
Всім привіт, підкажіть які в Оттаві зими, тоже -30-40 так що з дому не можливо вийти?) перша наша зима в Едмонтонні, жінка і дитина в шоці;(
-
Ви тільки одну зиму там? Чи пару років вже?
-
Тепліше звісно . Ця зима взагалі тепла в Оттаві і майже не було снігу , але ще побачимо … В тому році було сніжно і днів чотири дуже холодно, а так більш-менш нормально . Перший снів серйозний випав 16.11. в тому році , як на мене то це дуже рано.
-
Дві останні зими значно тепліше за всі попередні
-
Тільки як раз сьогодні дивився порівнював де наші знайомі оселилися. В той час як в Оттаві було -7, Едмонтон і Калгарі -36 🥶
-
Минулої зими було два дні що так придавило до -27. Решта було приблизно як в Україні
30 Jan 2023, 02:32
20135/27948
about 6 hours ago