Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Перші чотири ваш запитання покриті місячним внеском та орієнтовними очікуваннями. Можна вочевидь ще запитати чи людина преферує Тім Хортонс Макдональдсу, але це вже не варто приблизних підрахунків :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Банк або пошта. На пошті кажете що вам треба купити Money Order
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Привіт підкажіть будь ласка потрібно оплатити послугу в консульстві України,там рахунок Embassy of Ukraine, це потрібно через банк платити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Якщо вам довідку про несудимість, то купуєте money order (там вийде десь 48$), купуєте на пошті передоплачений конверт (заровнюєте на своє ім'я) і разом з доками і пустим конвертом і money order відправляєте на адресу консульства
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Якщо куплю цей ордер! То яка далі процедура перший раз з цим маю справу,дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Зрозумів дякую,мені оплатити завірення нотаріального доручення,все так закручено там,в сервіс Онтаріо це зробили за 10 хв і то з чергою!🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Маркетплейс у фейсбуці
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Kijiji
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Руслане, ви вже отримували у відповідь документи від посольства? Бо я підтвердження врдійського стажу у них запросив, то вже 2 місяці чекаю. Цікаво, яка там зараз черга на обробку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    olena
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, чи є в Канаді сайти, подібні нашому олх, для купівлі б/у речей?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Ніт, не тільки. Як в прикладі з вашим знайомим, там був Hyundai, і це було не на користь уберства, бо ця марка не славиться довговічністю своїх машин, на відміну від тих же Toyota та Honda. Нова машина може з одного боку бути покрита гарантією (хоча там ліміти по пробігу), з іншого боку моделі з пробігом мають більше інформації щодо їх "хронічних" хвороб та способів їх усунення. Якщо ви механік, і можете самі поміняти умовну котушку запалювання, рульову тягу чи гальма, то це робить велику різницю. Знаєте, як в анекдоті: - Як ви стали мультимільярдером? - я читав книжки, прокидатися о 5 ранку і кожного дня робив ранкову зарядку, і все це до того самого дня, коли успадкував мультимільярдну компанію від мого батька. Точно є люди, для яких Убер є основним доходом чи підробітком. Гляньте на багатьох азіатів, що таксують на новеньких Toyota Highlander. З іншого боку, якщо навіть у вас на папері цифри не б'ються, то в реальності вийде ще складніше, бо будуть реалізовуватися певні ризики (поломки, ДТП, пригоди)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Я лишень кілька днів тому відправив, тому не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Я ж казав про підрахунки теоретиків 😁 давайте почекаємо на відповідь від тих, хто працює фултайм в убері на кредитному авто.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Всім привіт, хто підкаже, якщо заявка на візітор, то в аеропорту все одно мають видати ворк перміт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6349126791T Offline
    t6349126791T Offline
    Надія
    wrote on last edited by
    Не будьте байдужими! Хто має змогу та бажання допоможіть мені вилікувати мого та Вашого Захисника, будь-яка  невелика сума буде надзвичайно цінною. Підтримуйте нас будь ласка у надважкий для нас час  та допоможіть йому повернутися до повноцінного життя. Мій герой 10.01.2024  коли обороняв наш з Вами спокій   під час виконання бойового завдання отримав важке поранення. Наразі він знаходиться в Києві. Стан дуже важкий. Його картка. Назаренко Євген 5375524800403789 Paypal Друзі, знайомі та просто небайдужі люди, допоможіть будь ласка, фінансова чи репостом будемо Вам дуже вдячні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6349126791T Offline
    t6349126791T Offline
    Надія
    wrote on last edited by
    Не будьте байдужими! Хто має змогу та бажання допоможіть мені вилікувати мого та Вашого Захисника, будь-яка  невелика сума буде надзвичайно цінною. Підтримуйте нас будь ласка у надважкий для нас час  та допоможіть йому повернутися до повноцінного життя. Мій герой 10.01.2024  коли обороняв наш з Вами спокій   під час виконання бойового завдання отримав важке поранення. Наразі він знаходиться в Києві. Стан дуже важкий. Його картка. Назаренко Євген 5375524800403789 Paypal Друзі, знайомі та просто небайдужі люди, допоможіть будь ласка, фінансова чи репостом будемо Вам дуже вдячні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Так, але будьте пильні під час отримання
    1 Reply Last reply
    0
  • t370715588T Offline
    t370715588T Offline
    Rositsa Maneva
    wrote on last edited by
    День добрий всім, складаю резюме та Cover Letter за канадськими стандартами. Я займаюсь цим після закінчення канадських курсів, зробила багатьом друзям та друзям друзей) Подобається процес і результат, що після цього люди знаходять роботу. Якщо цікавить пишіть❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    це хороший діл
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Гарантія bumper to bumber тільки на 3 роки, або 60К км. (Фактично це і є повна гарантія) Далі, до 5ти років, діє гарантія тільки на powertrain це двигун і трансмісія до 80К км або 100К км в залежності від бренду. Далі нічого немає, крім extended warranty яка додатково коштує від 3 до 7 тисяч і то не все покриває. Ділерам абсолютно байдуже що до гарантій. Якщо за це платить виробник або страхова вони все зроблять. Якщо ні, то тоді це 100% ваші проблеми і ділер на цю тему говорити з вами не буде.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags