Ukrainian Ottawa
-
це проста математика. візьміть і порахуйте. Або гортайте ленту форуму, тут це питання вже обговорювалось.
-
Ще конкретніше - перший район, де осядете, буде the best 😁
-
ви впевнені що вам треба їхати? У вас шановний біда з інформ забезпеченням ...
-
Kanata, Nepean
-
Всем, Добрый вечер. Подскажите пожалуйста. Мы имеем визы и планируем вылетать в Канаду , на момент , когда мы подавали паспорта на вклейку виз наш шести летний ребёнок был вписан в паспорт матери и там в клеена виза ,так как на тот момент ,когда мы это делали паспортные столы не работали , это был 2022 год. Позже мы сделали ребёнку загран паспорт,но у ребёнка нет в ее паспорте визы ,как теперь быть , может ли мать с ребёнком лететь по ее паспорту или нужно ещё и ребёнку теперь в клеить визу. Заранее благодарю.
-
так, драфт на ім'я установи
-
kijiji або Фейсбук маркет плейс
-
Головне щоб не опинитись в районі Rosenthal ave, Caldwell Ave, Mayview Ave, Shillington Ave, Penny Drive, Ramsey Cres, Dumaurier Ave, Ritchie St, Uplands, Murray st, Queen Mary St, Prince Albert St, King George St, ... etc.
-
Добридень! Ви маєте на увазі саме вулицю Albert str чи район, де розташована ця вулиця?
-
про жодну з ціх вулиць не чув, лише тільки про район Heron Gate. До речі цікавий момент, що в Україні "поганим" буде цілий мікрорайон, зачасту прям декілька квадратних кілометрів. а тут в Канаді буквально через вулицю перейшов і бачиш як соціальни статус мешканців може зрости в рази, 2 паралельні вулиці можуть бути як 2 різних всесвіти.
-
не чули, і Слава Богу ... від цих вулиць треба триматись подалі ...
-
читайте уважно Prince Albert
-
Вибачте, я вже побачила. Це дві різні вулиці. Ми просто живемо на Albert str в downtown, нам все подобається.
-
Я один еду
-
В канате можно снять не бейзмент на 1-2 бд? Глянул, только 3 бедрум либо бейзменты
-
Спасибо
-
Попробуйте поговорить с Натальей
-
Ні, ми спочатку осіли в даунтаун, а тепер хочемо міняти)
-
How is everyone’s weekend
-
Як вам казали - Стітсвіл і Каната найкращі. Ваньєр, Саус Кис краще не брати
30 Jan 2023, 02:32
20215/27847
about 3 hours ago