Ukrainian Ottawa
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
До речі, всім, хто користується паблік транспортом рекомендую скачати аппку Transit. Вона показує найближчий автобус обраного номеру до вашої зупинки (локацію за gps датчиком). Дуже корисно, коли не хочете взимку довго чекати на зупинці. Я за сніданком вмикаю та бачу коли вже треба терміново одягатись та йти на зупинку. Автобуси ходять не чітко за розкладом і часто це приходить до того, що ви чекаєте зайві 30 хвилин, бо бус прийшов на пʼять хвилин раніше.
-
Не будет
-
Canadian Ukrainian Immigrant Aid Society (CUIAS) Phone number: 1-888-557-6133
-
абсолютно ніт. Єдине, що якшо хочете мати безкоштовний готель на 2 тижні, то ви повинні за ним звернутись в перші 72 години з прильоту, тобто в Оттаву треба добратись за 3 дні. А якщо ви запросите його в Монреалі, то в Оттаві вам його вже не нададуть.
-
Дякую
-
Не будьте байдужими! Хто має змогу та бажання допоможіть мені вилікувати мого та Вашого Захисника, будь-яка невелика сума буде надзвичайно цінною. Підтримуйте нас будь ласка у надважкий для нас час та допоможіть йому повернутися до повноцінного життя. Мій герой 10.01.2024 коли обороняв наш з Вами спокій під час виконання бойового завдання отримав важке поранення. Наразі він знаходиться в Києві. Стан дуже важкий. Його картка. 5375524800403789 Paypal nazareenko2022 Друзі, знайомі та просто небайдужі люди, допоможіть будь ласка, фінансова чи репостом будемо Вам дуже вдячні.
-
Всім привіт, невеликий розпродаж: Стіл обідній 75cad Стільці 15cad штука. 40cad за 4 стільці Стіл+4 стільці 100cad Стілець офісний оббивка тканина 35cad Стілець офісний шкірзам 45cad Два стільці разом 65cad Кавоварка 75cad Мікрохвильова піч 45cad Велосипед 60 cad, 2шт.-95cad Дуйчик 20cad Самовивіз, торг умісний за деталями в dm