Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t800522047T Offline
    t800522047T Offline
    Solomiia
    wrote on last edited by
    Тому що від когось з людей почула, що якщо буду мати два паспорти, то старий автоматично втратить чинність, а повернутись в Канаду з новим вже не зможу, так як не буде віза вклеєна
    1 Reply Last reply
    0
  • t800522047T Offline
    t800522047T Offline
    Solomiia
    wrote on last edited by
    Дякую!! Тобто, якщо у мене зі стаді пермітом все в порядку, і віза є, а я отримаю в Україні новий паспорт, то до мене не виникне питань, якщо я повертатимусь назад до Канади, правильно? Тому що я переживаю, що у системі в аеропорту покаже новий паспорт, а я не знаю, чи підлягає анулюванню мій старий паспорт, якщо я отримаю новий.
    1 Reply Last reply
    0
  • t800522047T Offline
    t800522047T Offline
    Solomiia
    wrote on last edited by
    Зрозуміла. Спасибі!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Старий паспорт анульованим точно не буде за наявності нового, але б квиток я б купляла на паспорт де віза
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Але краще офіцеру давайте той паспорт в якому віза і квиток на нього купляйте
    1 Reply Last reply
    0
  • t800522047T Offline
    t800522047T Offline
    Solomiia
    wrote on last edited by
    Дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Головне щоб віза була не прострочена , а так паспортів може бути хоч 10 українських одночасно , і всі вони будуть дійсні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1428855976T Offline
    t1428855976T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Всім привіт, я прилетіла декілька днів тому в Оттаву. Шукаю дівчат хто не проти випити кави та прогулятись містом. Я їду з міста у субботу, тому якщо завтра або в пятницю у когось є бажання. Ласкаво прошу у дірект, бо самій якось дуже нудно та холодно✌️🥶😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t1916716365T Offline
    t1916716365T Offline
    Микита Захарченко
    wrote on last edited by
    Всім привіт! “Живий ланцюг” Соборності в Оттаві! Приєднуйтеся до нас 21 січня 2024 року о 12:00, Міст Портедж, Оттава. Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Інфодовідка: 22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагомістю події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель.  Прошу долучатись та запрошувати своїх друзів!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t827403956T Offline
    t827403956T Offline
    Ася Костянець
    wrote on last edited by
    Привіт! Чи ви знаєте в Оттаві українські магазини з вишиванками або декором (про DUKE знаю)? Якщо хтось був на маркеті в церкві, там продавали вишиванки, але я не взяла контакти тоді
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t136500554T Offline
    t136500554T Offline
    Tetyana Dmitrenko
    wrote on last edited by
    Дійсними будуть лише два останні.😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    У Вас може бути два закордонних паспорта. Коли з'явилися біометричні закордонні паспорти у мене вже був паспорт. Я оформлювала біометричний як другий паспорт, сказала про це і мене попросили підписати заяву, що я хочу зберегти два паспорти. Тобто у мене був паспорт #1 та #2. У 2022 році я поставила канадську візу у паспорт #2. Він був на 6 років і я вирішила, що не погано було б мати ще більш актуальний паспорт перед поїздкою до Канади. Прийшла робити паспорт #3, у паспорті #1 мені зробили дірки і віддали. Я питала навіщо і хотіла його їм залишити, але мені сказали, що вони не мають право забирати паспорт, якщо там вклеєні візи, навіть якщо срок їх дії минув, і я маю його зберігати на всякий випадок. Ніякої заяви, що я хочу зберегти паспорт #2 я в цей раз не писала. Тобто у мене на руках був анульований паспорт #1 (фізично також), паспорт #2 з Канадскою візою і паспорт #3 пустий. Виїхала я з України по паспорту #2, білети у Канаду купляла по паспорту #2, офіцеру на кордоні показувала цей паспорт. Паспорт #1 залишила в Україні, паспорт #3 зі мною у папці з документами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t800522047T Offline
    t800522047T Offline
    Solomiia
    wrote on last edited by
    Тобто такий варіант подій можливий. Дуже дякую вам за відповідь!! Переживала з цього приводу, бо записатись на відкриття нового паспорту у посольстві в Торонто практично не можливо через нестачу місць,до того ж не можу авторизуватися в Дії. Думала, можливо швидше б відкрила новий паспорт в Україні. Тим більше віза у мене до червня 2025
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    У Вашому випадку ще потрібно пам'ятати, що документ повинен бути дійсним щонайменше три місяці після запланованої дати подорожі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1931957827T Offline
    t1931957827T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    А в мене забрали паспорт із вклеєною візою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leo Nard
    wrote on last edited by
    Шо за дескримінація? 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Пропоную курси програмування для дітей та дорослих Наші напрямки: - Scratch -Minecraft -Roblox -Python Пробний урок - безкоштовний! Для запису пишіть в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t800522047T Offline
    t800522047T Offline
    Solomiia
    wrote on last edited by
    Привіт! Вчора задавала таке питання. Хотіла додати деталь: мій паспорт, у якому вклеєна віза, мені видали ще коли я була неповнолітньою (у віці 16 років мені його продовжили ще на 4 роки). Чи відіграє воно роль, якщо я відкрию новий паспорт (який вже буде дійсний на 10 років), а попередній з візою (так як він дитячий), буде анульовано??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Просте питання, яких українських блогерів з Канади ви диветесь?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags