Ukrainian Ottawa
-
Тобто такий варіант подій можливий. Дуже дякую вам за відповідь!! Переживала з цього приводу, бо записатись на відкриття нового паспорту у посольстві в Торонто практично не можливо через нестачу місць,до того ж не можу авторизуватися в Дії. Думала, можливо швидше б відкрила новий паспорт в Україні. Тим більше віза у мене до червня 2025
-
Привіт! Вчора задавала таке питання. Хотіла додати деталь: мій паспорт, у якому вклеєна віза, мені видали ще коли я була неповнолітньою (у віці 16 років мені його продовжили ще на 4 роки). Чи відіграє воно роль, якщо я відкрию новий паспорт (який вже буде дійсний на 10 років), а попередній з візою (так як він дитячий), буде анульовано??
-
Всіх :)
-
Добрий день! У зв’язку з переїздом віддаватиму дитячі речі: - changing pad - невеликий килимок з цифрами 1-9 - іграшки для дитини орієнтовно до року - walker - breastfeeding pillow - одяг та взуття в основному 3-12 місяців, деякі трохи більшого розміру - горщик - дитяче ліжечко з матрацом (під питанням) Бажано якщо зможете забрати все і що вам не потрібно віддати далі. Також можливо буду продавати queen bed with mattress і віддавати разом з тим деякі інші меблі і побутові речі. Також продаю: - дитячий візочок сидячий nuna від 6 місяців - feeding high chair peg perego - diaper geanie - parks pass - ergo baby carrier - babybjorn travel crib - силіконові паучі для годування дитини пюре - теплий костюмчик 9 місяців на весну або для переїздів взимку в автомобілі - м’яч для фітнесу діаметром 65 см - великий дитячий килимок для ігор на підлозі - одяг для вагітних / годування - гарні сукні українського виробництва розміри S-M Якщо цікавить пишіть у приватні повідомлення. Привезти не можу, потрібно буде їх забрати чим швидше тим краще але до 24 січня. Я знаходжуся в районі Heron gate.
-
Та нічого я не встигаю, то так зі сторони здається 😀. По суті: OlyaTV Глеб Кобец 10 минути о жизни в Канаде (Life in Canada) Канадський Марк Video pro video My Life in Canada Привет мам я покушал Дмитрий Банчик Canada Org Ua Rimma vlog
-
Без роботи складно, можуть запросити оплату за 6 міс
-
Канадська?
-
Якщо в рентовку будете заселятись, то можна і на сайтах погуглити - Minto, CLV group, Sleepwell, Paramount, Homestead. А якщо в дім, приватний апартмент - то через ріелтора