Ukrainian Ottawa
-
Привіт! Вчора задавала таке питання. Хотіла додати деталь: мій паспорт, у якому вклеєна віза, мені видали ще коли я була неповнолітньою (у віці 16 років мені його продовжили ще на 4 роки). Чи відіграє воно роль, якщо я відкрию новий паспорт (який вже буде дійсний на 10 років), а попередній з візою (так як він дитячий), буде анульовано??
-
Всіх :)
-
Добрий день! У зв’язку з переїздом віддаватиму дитячі речі: - changing pad - невеликий килимок з цифрами 1-9 - іграшки для дитини орієнтовно до року - walker - breastfeeding pillow - одяг та взуття в основному 3-12 місяців, деякі трохи більшого розміру - горщик - дитяче ліжечко з матрацом (під питанням) Бажано якщо зможете забрати все і що вам не потрібно віддати далі. Також можливо буду продавати queen bed with mattress і віддавати разом з тим деякі інші меблі і побутові речі. Також продаю: - дитячий візочок сидячий nuna від 6 місяців - feeding high chair peg perego - diaper geanie - parks pass - ergo baby carrier - babybjorn travel crib - силіконові паучі для годування дитини пюре - теплий костюмчик 9 місяців на весну або для переїздів взимку в автомобілі - м’яч для фітнесу діаметром 65 см - великий дитячий килимок для ігор на підлозі - одяг для вагітних / годування - гарні сукні українського виробництва розміри S-M Якщо цікавить пишіть у приватні повідомлення. Привезти не можу, потрібно буде їх забрати чим швидше тим краще але до 24 січня. Я знаходжуся в районі Heron gate.
-
Та нічого я не встигаю, то так зі сторони здається 😀. По суті: OlyaTV Глеб Кобец 10 минути о жизни в Канаде (Life in Canada) Канадський Марк Video pro video My Life in Canada Привет мам я покушал Дмитрий Банчик Canada Org Ua Rimma vlog
-
Без роботи складно, можуть запросити оплату за 6 міс
-
Канадська?
-
Якщо в рентовку будете заселятись, то можна і на сайтах погуглити - Minto, CLV group, Sleepwell, Paramount, Homestead. А якщо в дім, приватний апартмент - то через ріелтора
-
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло американську транснаціональну франшизу швидкого харчування Subway до списку міжнародних спонсорів війни. Понад 500 ресторанів компанії продовжують працювати на ринку агресора, сплачуючи до російського бюджету сотні тисяч доларів податків. Subway активно рекламує свою діяльність через підсанкційні російські соцмережі та доставляє їжу через сервіси Яндекса, які співпрацюють з владою та правоохоронними органами країни-агресора.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊