Ukrainian Ottawa
-
🔶📈Интeресует криптoвалютa или нoвaя дeятельноcть? Пиши - еcть интеpecнoе предложение! Hабиpаем кoмaндy для сoздaния cвoeгo кoмьюнити) Pабoты с paзницeй куpсов на биpжах. Прeдоставляю бecплатноe обучeниe с нуля. 🔋Довожу дo пepвогo заработкa считай "ЗA PУЧКУ" Дaю вoзмoжноcть зapaботaть уже ceгодня, мoй интерес % от чистoгo заpaбoткa. Кому интeрecнo пишитe "ПОДPOБНЕE" в лс.
-
Залежить від доходу родини. Перший рік зовсім безкоштовно було, зараз символічно 25 долл/міс. Субсидію дає Сіті. Туди і треба подавати заявку. Скину лінк у ПП.
-
🎨 Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена. Пишіть слово ''подарунок''🎁 у приват та отримуйте БЕЗКОШТОВНІ новорічні УРОКИ👩🎨
-
До речі я б англійську вчив саме з українським викладачем (звичайно після того як використав би свій безкоштовний курс від уряду)
-
А що вам від району треба? :)
-
Так. Але якщо ти на початковому рівні то дуже складно зрозуміти викладача що не розмовляє твоєю рідною мовою) Він просто не в змозі тобі пояснити деякі правила
-
це дуже узагальнююче ствердження. І моя особиста думка, що проблема не в викладачі (хоча і в них теж може бути), а здебільшого, що людина не знає для чого вона вивчає мову, а також має завищені очікування. Від викладача здебільшого треба донесення до людини факту, що можна і треба помилятися і помилятися багато, щоб почати розмовляти, а також створення атмосфери, коли людина не буде боятись робити ці помилки. Ви дуже праві, що канадське мовне середовище якнайкраще сприяє тому, щоб взагалі не брати ніяких викладачів, адже канадці дуже терплячі і привітні з тими, зто тільки вивчає мову. Але тим не менш, цей психологічний блок перших кроків іноді можна переступити, тільки якщо викладач знає твою мову. А все що з рівня B1 і вище - взагалі все одно, що там за викладач і звідки. Для багатьох наявність виклдача - це питання самодисципліни. Так от, з огляду на вказане вище, місцевий викладач просто буде коштувати значно дорожче ніж україньский, то за для чого платити більше?
-
всі передмісття Оттави у вашому розпорядженні, включно з тою ж Kanata, Barrhaven, Orleans та іншими Carleton Place. Але щось мені здається, що вимоги трохи більші за це 🙂 Downtown - специфічна публіка, Heron Gate - начебто трохи більше криміналу (але то по слухах, я передивлявся поліцейську статистику і прям так щоб в рази рази там показники не відрізнялись). Ну і враховуйте, що в кожному районі ви на кожній окремій вулиці можете побачити свій власний мікровсесвіт.
-
Шановні батьки та діти❤️❗ Мене звати Яна, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😍 Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування. На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти🤩 Запис відкритий до 31.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"❄️