Ukrainian Ottawa
-
Яб сказав як вчитись робити шашлик не у кавказця. Цілком можливо. До речі про носія мови, у моєї дружини канадський викладач - з Шрі-Ланки 😊
-
В поганих районах, я їх вже перечиляв вище, школи просто кошмар. Дуже жахливе середовище і набагато більше наркотиків.
-
💯 мене перевели працювати 5а іншу посаду, де тільки англомовні. Мій рівень на той час початковий. Зараз 70% розумію про що іде мова. Можу підтримати розмову. Так, говорю невірно, з помилками. Але зараз я не боюся спілкуватися.
-
Люба німецька ЕС карта працює і Канаді, можна готівку зняти в будь-якому банкоматі. Точно знаю що якщо ви клієнт Deutsche Bank, Commerz Bank то всі операції з готівкою у вас будуть безкоштовними в Scotia Bank в Канаді. Оплачує тільки курс обміну.
-
читайте цей канал, тут все є.
-
Всім привіт! Шукаю кімнату або бейсмент для себе в Оттаві. Розгляну будь-які варіанти. Дякую
-
Привіт . Хто робив Паспорт Канадський дитині ? Яка процедура?
-
Якщо хтось шукає таргетолога пишіть в лс 💛💙☺️ Також створюю сайти для бізнесів
-
Я коли іиїзджала зі Словакії, також мали прийти кошти після мого прибуття в Канаду. Я звернулась до банку і написала заяву про закриття рахунку з тієї дати, яка мені підходила (пояснивши ситуацію працівникові), вони пішли на зустріч. Тож отримавши кошти я зняла готівку з европейської картки на передодні дати закриття. Спробуйте проконсультуватись у банку в якому відуритий рахунок, можливо також вийде як в мене.
-
Дякую. Але у неї студентський рахунок. Ці картки не діють за кордоном. Все одно треба відкривати повноцінний рахунок, то вже хотілось в нормальному банку
-
Дякую. Подивлюсь
-
Це онлайн банк
-
Вибачте, а Вайз це банк? Я вважала, що це система переведення коштів
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Wise. І відкривайте рахунок, поки є рахунок в іншому банку, а то будуть проблеми з підтвердженням адреси.
-
Можливо. Але ж отримувати та зберігати гроші можна. Іншого шляху я не знайшла. Всюди треба мати офіційний статус, та й то не факт, що відкриють рахунок.
-
Це не банк, не такий як монобанк у нас в Україні, це платіжна система, ближче до Paypal
-
Всем добрый вечер! Хочу познакомиться с теми, с кем еще не знакома. Меня зовут Екатерина Ярыгина, я доктор дерматолог (также детский дерматолог) с 10 летним опытом работы в дерматологии( дерматиты, акне, грибковые заболевания), трихологии( выпадение волос, перхоть, фолликулит, пересадка волос), инъекционной и лазерной косметологии и anti-age терапии. Работала в самых современных и VIP клиниках в Киеве, участник международных конгрессов и тренер-эксперт по инъекционным методикам и лазерным технологиям. Принимаю и консультирую сейчас в Оттаве (район Каната, 8 Sweetnam Drive) и Гатино (510 Boulevard Maloney E.). Буду Рада помочь и все вопросы в личку.
-
Golden triangle. В центрі міста, без наркоманів, 5 хв від найкращих розваг та закладів, та канал поруч.
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
30 Jan 2023, 02:32
20568/27829
about 10 hours ago