Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Enormous Bear
    wrote on last edited by
    Так, в мене специфічний кейс. Роботодавці переживали, що я швидко піду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t45129492T Offline
    t45129492T Offline
    Трипутень Оксана
    wrote on last edited by
    Абсолютно не согласна. И я и муж (и знакомые перед нами) сдавали на Walkley на G. Всё у всех прошло замечательно, сдали без проблем. И это учитывая то, что я больше года не садилась за руль, как уехали из Украины. Только маленькая деталь: мы все перед этим взяли по 2-3 урока с инструктором, который рассказал и показал нюансы, которые мы просто отработали на практике. Нам они кажутся мелочами, но на экзамене они могут стать ошибками. Не поверю, что на ровном месте 18 ошибок просто так вписали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t805667610T Offline
    t805667610T Offline
    Gari
    wrote on last edited by
    Kia Sorento (4*4) 2003р. 2.5 disel автомат! Стан на 5! 4700$. Renault Grand Scenic disel 3000$. Volkswagen Golf plus 2.0 disel 2900$. Звоніть є багато варіантів! Авто в Україні! Кривий Ріг 0984731149
    1 Reply Last reply
    0
  • t514558424T Offline
    t514558424T Offline
    July in Canada
    wrote on last edited by
    Всім привіт. До мене прилітає племінниця по CUAET програмі. Є ціла купа питань стосовно її легалізації та організації навчання. Чи може хтось підказати по наступним питанням: 1) 17 років, закінчує 11 клас в Україні? Чи може вона продовжити навчання у канадській школі? Які документи для цього треба? 2) Чи може вона легально підробляти якщо у неї visitor visa and she is under 18? 3) Якщо вона попросить work permit (я знаю, як о раніше їх можна було попросити в аеропорту) чи є шанс що його дадуть зараз? (Планований приліт до 31 березня).
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    1) Залежить від того коли їй виконується 18 років (бо навчання в школі в Онтаріо обовязкове до 18 років, або до моменту отримання high school diploma). 2) віза - це документ для перетину кордону, статус в Канаді буде передбачати той документ, який видасть іміграційний офіцер. Я знаю, що 16 річним давали ворк перміт навіть за наявності лише visitor visa в паспорті. Працювати under 18 можна. 3) повинні дати, якщо раптом Канадський уряд не викине якийсь кульбіт, як то те що вони планують зробити з ворк пермітами для студентів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Якщо готові добре платити, то ніхто від них не піде. А якщо вони хотіли get a loonie for a nickel тоді звичайно людина буде далі looking around
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Enormous Bear
    wrote on last edited by
    Саме так, українчики за дешево. Так не буває, треба розуміти свою ціну і на що ти здатен
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    позуміти це одне, але тут питання місцевого досвіду, зв'язків в індустрії і мови. Але незалежно від того чи місцевий чи свіже-прибувший роботодавець завжди хоче на початку менше платити, щоб після probation period мати leverage для потенціальної зміни ЗП.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Enormous Bear
    wrote on last edited by
    Залежить від того на скільки роботодавець зацікавлений. В моїй конкретній ситуації два роботодавці давали контрофери тому що оби два були вмотивовані мене брати на роботу. Але наступного разу як воно буде - я не знаю. Досвід у всіх різний. В мене знайома qa automation знайшла роботу за тиждень на 130к + бонуси. Але вона була з автомотіва і Форд не зміг встояти. Хоча по відгуках, Форд - ще та галера. Хтось шукає по 4 місяці як я. Все дуже залежить від ситуації на ринку, мотивації роботодавця, ваших скіллів, вміння себе продати. Довга дискусія, що приведе нас до одного - у всіх все по різному.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    найняти, то ще півбіди, що потім робити з людиною яка overqualified і хотіла б кудись рости через півроку-рік, а ти вже її найняв на всі гроші, що були у тебе в бюджеті і знаєш, що подальшого росту не буде не по бюджету, ні по проектах? От так і відмовляєшся від сильного кандидата, який обєктивно на півголови вище за інших, і за якого розумієш, шо навряд чи пропрацюєш з ним хоча б 3 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    привіт! Я людина, яка відмовляє overqualified кандидатам 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    за звичай ніхто не відмовляється, наймають аж бігом. А далі буде видно (і так думають обидві сторони процесу). Тобто поняття over qualified не існує. Є тільки нестача бюджету у роботодавця для оплати конкретного кандидата. Ну і не треба забувати, що не існує таких кого не можна замінити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    півроку 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    ну я так розумію, що ви мабуть вже досить довго живете в Канаді якщо відмовляєте overqualified кандидатам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    😁😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t6869969995T Offline
    t6869969995T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Якщо хтось шукає таргетолога пишіть в лс 💛💙☺️ Також створюю сайти для бізнесів
    1 Reply Last reply
    0
  • t565916084T Offline
    t565916084T Offline
    Максон
    wrote on last edited by
    Видимо вам попадались хорошие инструкторы😕 А меня индус завалил просто. И да, я уроки не брал перед экзаменом, хотя стоило. Теперь возьму пару уроков перед сдачей) Спасибо за отзыв)🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t565916084T Offline
    t565916084T Offline
    Максон
    wrote on last edited by
    Если бы вы сидели в машине - то сами были бы в непонятке) когда едешь 45-46км, а он начинает придираться, что тут скорость 50, а не 46) за выключенный поворотник чуть позже при съезде с трассы) и ещё достаточно) когда обеими руками держишь руль и постоянно делаешь shoulder check и всегда в зеркалах взглядом - пишет, что не сдедишь за слепыми зонами..))
    1 Reply Last reply
    0
  • t45129492T Offline
    t45129492T Offline
    Трипутень Оксана
    wrote on last edited by
    Я, безусловно, не могу утверждать, что там все инструкторы лапочки. Более того, слышала от своего (у которого брала уроки), что там есть суровые ребята. Но опять же, никакой супер лояльный инструктор не закроет глаза на ошибки, если они есть будут в количестве, превышающем допустимые. Поэтому лучше перестраховаться и подготовиться. Это минимизирует риски, по крайней мере. Удачи вам и всем сдающим!😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Canadian Museum of History
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.