Ukrainian Ottawa
-
де дров немає, вогонь погасне
-
А ми що, говоримо тільки про першу діаспору??))
-
Та ось тільки тиждень тому познайомилась із львів‘янами, дуже хороша сім‘я, теж приїхали сюди трохи більше року і теж шукали кращого життя
-
Не треба ідеалізувати, якщо все б було так добре в Україні з економічною ситуацією, то ніхто звідти не виїжджав (я не говорю, про 2022 рік)
-
Та звісно)) прям усі за тією причиною поїхали, ага))
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, завтра звичайний робочий день чи ще вихідний? Цікавить, бо завтра їхати на роботу і треба розуміти, за яким графіком будуть їздити автобуси.
-
До речі, ми теж виїхали за економічними вигодами ще до війни, та вся та українська канадська діаспора за тими ж причинами колись виїхала з України, то й що з того?
-
Та я нікого не захищаю. Ви думайте собі як хочете, але просто попереджую, що якщо в Канаді будете до когось чеплятись, то буде погано. Вам, а не їм.
-
Слухайте, тут є багато руських, які живуть тут десятиріччями, які давно втекли від того режиму і не обирали того діда. Та якщо ви приїдете та почнете тут до когось чеплятися, то одразу ж поліцію викликають і будуть у вас проблеми. Не плутайте тутешніх руських із тими тупоголовими, які йдуть на війну.
-
Схоже на провокацію
-
чи є бан-бот у чаті? було би добре додати…
-
Так, не я буду вирішувати, тут працюють закони.
-
І згідно з їх законами також.
-
Може вы перенесете свої дебати до приватних повідомлень? Я щиро розумію вашу незадоволеність, але ця група декілька для інших тем існує, ні?
-
Якщо ви вважаєте, що це не нормально, то Канада як країна вам не підходить.
-
Яку мету Ви переслідуєте розпалюючи тут дебати? Всі знають хто вони такі, і не спілкуються, хто не бажає.
-
Ми нічого не можемо зробити з наявністю певних людей у певних країнах. Канада мультинаціональна, на її території існують певні правила і умови співіснування.
-
Дружити не обов'язково, просто ігноруйте.
-
Щодо стосується теми групи - дискримінація за національною ознакою може дорого коштувати. Тут цій темі багато уваги приділяється. Про це варто не забувати, доки ви в Канаді.