Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6869969995T Offline
    t6869969995T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Якщо хтось шукає таргетолога пишіть в лс 💛💙☺️ Також створюю сайти для бізнесів
    1 Reply Last reply
    0
  • t6967514114T Offline
    t6967514114T Offline
    Maksim Kovalenko
    wrote on last edited by
    📌🇨🇦Отримайте ідеальне резюме за для успішного працевлаштування в Канаді - країні, де резюме має вирішальну роль!🇨🇦📌   ❓Ви мрієте розпочати карʼєру в Канаді❓ Ми будемо раді допомогти Вам в цьому ❗️Резюме - це Ваше перше враження на потенційних роботодавців , і воно має бути ідеальним ✅   🖊Наші послуги зі створення резюме:   🛑Індивідуальний підхід : ми враховуємо Вашу унікальну карʼєрну історію, підкреслимо усі ваші навики і досвід для того, щоб роботодавець зацікавився саме Вашим резюме .   🛑Професійні копірайтери: Наші досвідчені спеціалісти знають , як створити резюме , яке напишуть за усіма правилами та нормами для Канадських компаній . Та адаптують під місцеві стандарти.   🛑Адаптація під місцеві стандарти : Наша команда знає усі деталі на які звертають работодавці в резюме- від розміру шрифта до правильного хронологічного порядку минулого досвіду в роботі.   🛑Ваші навички важливі :Ми підкреслимо усі ваші основі досягнення і навички та обов’язково розглянем яких навичок набули на минулих місцях роботи , щоб зробити Вас та Ваше резюме привабливішим для роботодавця.   ‼️‼️Давайте разом зробимо перший крок за для вашої успішної співбесіди та чудової карʼєри в Канаді . Ми чекаємо на Вас в особисті повідомлення в Телеграм і вже готові приступити до складання Вашого резюме яке допоможе знайти першу роботу в Канаді‼️‼️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    3Luis
    wrote on last edited by
    Мы ищем человека для выполнения административных обязанностей и поддержки нашей деятельности. В качестве виртуального помощника. Возможны вакансии на полную/неполную занятость. Мы можем согласовать время, когда вы будете готовы приступить к работе. Заинтересованным лицам следует направить сообщение. Предлагается отличная зарплата. Вы будете зарабатывать 735 долларов каждую неделю. Успешный помощник предан своему делу, трудолюбив и очень внимателен к деталям
    1 Reply Last reply
    0
  • t6932814191T Offline
    t6932814191T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    📍 Увага батьки 📍 Бажаєте розкрити таланти вашої дитини? 👼 Випробуйте наш безкоштовний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python)! А ще, наші захоплюючі курси англійської та математики гарантують веселе та ефективне навчання. Реєструйтесь на безкоштовний пробний урок вже сьогодні, розкривайте потенціал разом з нами! ❤️‍🔥 Для запису пишіть на у директ прямо зараз 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t755205085T Offline
    t755205085T Offline
    -
    wrote on last edited by
    Добрий день! Ми займаємось продажем товарів на Amazon та потребуємо відгуків! Підкажіть, хтось зможе викупити одиницю товару за умов гарантії повного повернення коштів? Товар залишається у Вас, через 10 днів після отримання, Ви залишаєте 5 зірок в оголошенні про товар та отримуєте зверху $20 CAD. Будемо раді, якщо хтось зможе допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Це щось новеньке
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jackson
    wrote on last edited by
    Як довго я можу їздити в Онтаріо на машині яка зареєстрована в Квебек з номерами Квебек? Чи дорого міняти регистрацію, требо проходити інспекції?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Інспекцію треба, оформлення не дорого, на сайті Онтаріо написано. Чи місяць, чи два, якось так. Я думаю, шо я більше заплатив за інспекцію (100кад), ніж заьреєстрацію. Це якшо для власного користування, а не для бізнесу. Якшо ви тільки приїхали і ше не переоформили, страхова з Квебеку, якшо ви їх наперед попередите, скаже шо в іншій провінції по закону вона може діяти максимум місяць після переїзду. А якшо не попередите, але потім воно вспливе - то це буде як insurance scum. Коли я переоформляв, то просто сказав, шо переїхав і хочу переоформити. Вони ніяких дат не допитувалися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Ну та то все залежить від машини... Мій знайомий мав проблеми з 10-и річною, при інспекції шось найшли, лишав в гаражі, вони встигли по ремонтувати за день, чи два.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jackson
    wrote on last edited by
    А не було проблем з інспекцією? Перевіряли все до дрібниць? Хочу взяти в квебеці машишу зараз, але через міцяць десь буду переїзджати, боюсь щоб не влетів в ремонт на якісь дрібниці після інспекції.. типу десь масло потікло, ще щось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jackson
    wrote on last edited by
    Не разбираюсь, думаю брати quality inspection у гаражі перед покупкою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Якщо не розбираєтесь, можна реально влетіти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Тоді обовязково тре інспекцію в гаражі перед покупкою, та.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    Так в Онтаріо дешевші авто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    Але всі гонять з Квебеку 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віктор
    wrote on last edited by
    В квебеку вигідно для квебеку в онтаріо зразу шукати машину з сейфті протоколом і порядок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сашка
    wrote on last edited by
    Привіт, чи можна в цій групі рекламувати свої послуги
    1 Reply Last reply
    0
  • t438983285T Offline
    t438983285T Offline
    Rostik
    wrote on last edited by
    15 днів легально по bill of sale, якщо це була покупка з рук, за цей час треба зробити safety certification, поставити машину на облік та отримати номера в любому Service Ontario. Safety certification коштує 160$ якщо для неї нічого не потрібно міняти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Подскажите есть ли какая то финансовая помощь украинцем в Канаде для пенсионерки 77 лет и ребёнка 17 лет, если у них нет возможности платить за жильё?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.