Ukrainian Ottawa
-
Це щось новеньке
-
Як довго я можу їздити в Онтаріо на машині яка зареєстрована в Квебек з номерами Квебек? Чи дорого міняти регистрацію, требо проходити інспекції?
-
Інспекцію треба, оформлення не дорого, на сайті Онтаріо написано. Чи місяць, чи два, якось так. Я думаю, шо я більше заплатив за інспекцію (100кад), ніж заьреєстрацію. Це якшо для власного користування, а не для бізнесу. Якшо ви тільки приїхали і ше не переоформили, страхова з Квебеку, якшо ви їх наперед попередите, скаже шо в іншій провінції по закону вона може діяти максимум місяць після переїзду. А якшо не попередите, але потім воно вспливе - то це буде як insurance scum. Коли я переоформляв, то просто сказав, шо переїхав і хочу переоформити. Вони ніяких дат не допитувалися.
-
Ну та то все залежить від машини... Мій знайомий мав проблеми з 10-и річною, при інспекції шось найшли, лишав в гаражі, вони встигли по ремонтувати за день, чи два.
-
А не було проблем з інспекцією? Перевіряли все до дрібниць? Хочу взяти в квебеці машишу зараз, але через міцяць десь буду переїзджати, боюсь щоб не влетів в ремонт на якісь дрібниці після інспекції.. типу десь масло потікло, ще щось
-
Не разбираюсь, думаю брати quality inspection у гаражі перед покупкою
-
Якщо не розбираєтесь, можна реально влетіти
-
Тоді обовязково тре інспекцію в гаражі перед покупкою, та.
-
Так в Онтаріо дешевші авто
-
Але всі гонять з Квебеку 😁
-
В квебеку вигідно для квебеку в онтаріо зразу шукати машину з сейфті протоколом і порядок
-
Привіт, чи можна в цій групі рекламувати свої послуги
-
15 днів легально по bill of sale, якщо це була покупка з рук, за цей час треба зробити safety certification, поставити машину на облік та отримати номера в любому Service Ontario. Safety certification коштує 160$ якщо для неї нічого не потрібно міняти
-
Подскажите есть ли какая то финансовая помощь украинцем в Канаде для пенсионерки 77 лет и ребёнка 17 лет, если у них нет возможности платить за жильё?
-
Дякую
-
СПОВІЩЕННЯ ПРО ВАКАНСІЇ WALMART 📢 Зараз Walmart наймає віртуальних помічників для роботи вдома. Є вакантні посади на заповнення, Зацікавлені кандидати готові працювати вітаються!!! Зарплата: $500 (щотижня) Заробітна плата: 1000$ (щомісяця) з бонусами. Щоб дізнатися більше, зв’яжіться зі мною, щоб дізнатися деталі про роботу.
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської мови - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!
-
Доброго дня, підкажіть , будь ласка, чи можна отримати виплату на WISE?
-
Виплату за що? Якщо ЗП то за навностi work permit та SIN то можна.
-
Вау, взагалі не подумав про цей варіант
30 Jan 2023, 02:32
20750/27851
about 4 hours ago