Ukrainian Ottawa
-
Я за 10 месяцев уже три раза летал в Европу, можно выезжать въезжать в Канаду. Вопрос был про Кубу. Позвонил в посольство Кубы , дают бумагу украинцам в самолете и вперед
-
Вітаю! Підкажіть ,будь ласка,до якого терміну можливо подати податкову декларацію за 2022 рік? Дякую
-
за 2022? - до 30 квітня 2023, self employed - до кінця червня 2023
-
Це випадок,коли не подали того що приїхали в грудні 2022.Не було ніякого доходу.Зараз хочемо подати за 2 роки одразу
-
ну 2022 у вас все одно вже прострочений. Якщо не було доходу, то може і не буде фінансових штрафів. Кожного року строки подачі більш-менш однакові - до 30 квітня та до середини червня для self-employed, а там днем раніше-пізніше, якщо на вихідні припадає.
-
If you don't owe taxes, you won't be charged interest or penalties for filing late.
-
У вас ще є 9 років попереду According to the CRA, a taxpayer has 10 years from the end of a calendar year to file an income tax return. The longer you go without filing taxes, the higher the penalties and potential prison term. Whether you are late by one year, five years, or even ten years, it is crucial that you file immediately
-
Дякую за відповіді
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
там прям конкретно українська бібліотека, але наскільки я знаю — поки тільки в процесі свого розвитку
-
Всем привет, может кто-то ещё не знает. В приложении Temu (что-то на подобии Алиэкспресс) сейчас идет акция и можно бесплатно получить всякие товары. Для того чтобы принять участие в акции, нужно в поле поиска товаров ввести: 132344698
-
а ще є в Ukrainian Credit Union, в ком'юніті рум, від школи Лесі Українки
-
так, у всіх є потроху. На сайті можна замовити доставку на ваш філіал.
-
Хтось може підказати чи є в Оттаві бібліотеки з українськими книгами?
-
нічого. ви не виконали умови контракту.
-
В паблік бібліотеці є українські книги. Їх не можна прийти і побачити (стенди вже поприбирали), але можна замовити через сайт або додаток. Там є і дитяча література, і підліткова, і для дорослих. Також ви можете скласти замовлення на закупівлю якоїсь книжки, яку вам хотілося б.
-
📍 Увага батьки 📍 Бажаєте розкрити таланти вашої дитини? 👼 Випробуйте наш безкоштовний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python)! А ще, наші захоплюючі курси англійської та математики гарантують веселе та ефективне навчання. Реєструйтесь на безкоштовний пробний урок вже сьогодні, розкривайте потенціал разом з нами! ❤️🔥 Для запису пишіть на у директ прямо зараз 💌
-
Скажіть будь ласка квитки купляли на сайті компанії 🤔, я шукаю квиток Варшава -Париж - Оттава але мені показує тільки до монреаля а дали на автобусі🤔 або с пересадкою в Монреалі.
-
Наскільки я знаю є лише один прямий рейс Оттава Париж від однієї компанії. Вам краще безпосередньо у них на сайті купляти
30 Jan 2023, 02:32
20888/27949
about 16 hours ago