Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6932814191T Offline
    t6932814191T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    📍 Увага батьки 📍 Бажаєте розкрити таланти вашої дитини? 👼 Випробуйте наш безкоштовний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python)! А ще, наші захоплюючі курси англійської та математики гарантують веселе та ефективне навчання. Реєструйтесь на безкоштовний пробний урок вже сьогодні, розкривайте потенціал разом з нами! ❤️‍🔥 Для запису пишіть на у директ прямо зараз 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка квитки купляли на сайті компанії 🤔, я шукаю квиток Варшава -Париж - Оттава але мені показує тільки до монреаля а дали на автобусі🤔 або с пересадкою в Монреалі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Наскільки я знаю є лише один прямий рейс Оттава Париж від однієї компанії. Вам краще безпосередньо у них на сайті купляти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Ви тоді не про візу мабуть а про ту бумажку foilless. Бо я подавала ще на початку і отримала мультивізу
    1 Reply Last reply
    0
  • t396976458T Offline
    t396976458T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Увага, учасники групи! ❗️Якщо ви хочете вивчати АНГЛІЙСЬКУ, але не знаєте з чого почати, то це ваш шанс! Я викладаю англійську уже 4 роки, тому точно знаю як довести вас до бажаного рівня. Пишіть мені в особисті і призначимо дату пробного заняття❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6932814191T Offline
    t6932814191T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Хочете познайомити свою дитину зі світом програмування? 👩‍💻 Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок для дітей до 17 років ❤️‍🔥 ️Наші напрямки: Scratch ✅ Minecraft ✅ Roblox ✅ Python ✅ Не прогавте можливість розкрити потенціал вашої дитини! 👼 За подробицями пишіть в дірект 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Від якої🤔, бо я дивлюсь Air France показує через Монреаль🤷‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Ось я дивлюсь через веб-сайт air France прямий рейс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MOISHA
    wrote on last edited by
    📌3-4 лютого субота - неділя Ми знов вирушаємо у подорож по маршруту 📺 TV Show «Орел і Решка» 🪙 до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене зимовими фарбами🏔️ 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях 3.🏨Готель у Ніагара Фолс 4.🍳Сніданок у неділю в ранці. 5.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 6.🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах - 8:30 ранку вирушаємо з Оттава, щоб насолодитися красою канадської природи. - 15:00 - Ніагарські Водоспади - відчуйте потужність природи, відвідайте тунелі та вирушайте на кораблі до серця водоспаду. Відвідайте парк розваг Niagara Falls та казіно. 22:00 - Ночівля в Ніагарі Фоллс. 🛏️ Неділя: - 8:30 виїзд та ранкова кава біля Ніагарського Водоспаду - 12:00 - Торонто - ми відвідаємо з вами: 1. 🗼CN Tower висота 553м. 2. 🛕 Будинок Ґудергем 3. 🌆 Площа Янг-Дандас (аналог Тайм Сквер) 4. 🏛️ старовинна Мерія Торонто 5.🎨 Алея Графіті у сердці Даун Тауна - Повернення до Оттави о 22:00. 🏠
    1 Reply Last reply
    0
  • t565916084T Offline
    t565916084T Offline
    Максон
    wrote on last edited by
    Мы летели Варшава-Париж-Монреаль и дальше на автобусе. Он включен в билет и ждал всех, кто был зарегистрирован на рейс) Очень, кстати, комфортный автобус) P.S - летели AirFrance
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Або інших державних установах в айті департаментах. Будь ласка відгукніться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Друзі, є хтось хто працює в CMHC?
    1 Reply Last reply
    0
  • t552321113T Offline
    t552321113T Offline
    Maria 🖤
    wrote on last edited by
    Страховання авто та житла. Звертайтеся
    1 Reply Last reply
    0
  • t6890095688T Offline
    t6890095688T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів🌐 з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑‍💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 31.01 ⭐Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"⭐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    Ціна?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Не знаю точно, то не я купувала, можу спитати
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Підскажіть будь ласка, якими ви користуєтесь страховими для авто? Мій рісьорч по компаніям які мені порадили, все дуже дорого. Я розумію що я новачок і буде вище прайс, але…У кого є якісь поради чи конкретні компанії куди можна подзвонити і дізнатися, буду вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    TD insurance мені зробили найкращу пропозицію. Робив онлайн, трохи дешевше, намагався скористатися усіма можливими засобами отримання знижки. Остерігайтеся занадто дешевих страховок. Бо по факту страхування буде лише на папері, а не дай Бог страховий випадок, то буде суцільний біль отримати компенсацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yar
    wrote on last edited by
    Sonnet
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna