Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t439469404T Offline
    t439469404T Offline
    💋
    wrote on last edited by
    Дарую піжами за донати ЗСУ💙💛 Ціна: 500+ грн. З вас скріншот про переведення коштів (мінімум 500 грн.) на рахунок БО «Благодійний Фонд Сергія Притули», «Повернись живим» або «Підтримка Збройних Сил України», з мене піжама. Розміри, розмірні сітки, моделі👉🏼 на нашій сторінці в інстаграм та на нашому сайті. Піжамки можна забрати в downtown Ottawa, або доставка за прайсом Canada Post. З наступаючим Різдвом🎁🎉 Слава ЗСУ! instagram.com/meepajamas?igshid=MWI4MTIyMDE=
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    І ви ж теж обираєте з ким спілкуватись. Наприклад, я співорганізтор ігр в мафію, у нас деякі зустрічі англійською мовою проходять, деякі російською мовою (українською я пробувала збирати, кворум не збирається). Англійською збирати кворум набагато важче. Ми просто прописали усюди нашу позицію і поставили символ України на наші аватарки. І ніякі неадеквати не приходили жодного разу. Так і з особистим спілкуванням - ви самі встановлюєте кордони з ким ви будете спілкуватись, а з ким ні. Канадський менталітет дистанціюватись у спілкуванні, чатів будинку на +100500 повідомлень та ще чогось подібного тут не буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna
    wrote on last edited by
    Так, багато. Але якщо не ходити на збори конкретно руських, то ви з ними стикатися не будете. Максимум будете чути мову в автобусі. Але як пасажир автобусів зі стажем скажу, русняву мову чути всюди. І ще не факт що то конкретно росіяни, тому шо як сказали вище багато українців розмовляють на рос. Я жила в Канаті, являючись дуже радикально налаштованою проти всього руського, проблем не мала)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Добре
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Не маю нічого проти українців яки розмовляють російською, мова про руських...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    Я то якраз знаю добре. Але якщо у вас психологічна травма чи фобія, то краще обрати інший район. Це без сарказму чи негативу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Добре, я вас зрозумів...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    ну де всюди? вулиці пусті) лише прапори України видно та що машини кудись поїхали)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Я спитав чи правда те що нам сказали що в Канаті багато руських. Так чи ні... Якщо не знаете, можна тему закривати....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    на кожному кроці значить що багато їх і вони всюди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    а що значить на кожному кроці будуть? це ви як собі уявляєте? ви ще не в Оттаві? тут люди собі по своїм домам сидять переважно або в своїх авто, якщо це не Даунтаун чи якийсь густонаселений квартал.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472577309T Offline
    t472577309T Offline
    Yaroslav Hontar
    wrote on last edited by
    я сподіваюсь що для багатьох українців проблема “руських” у канаді буде найбільшоую проблемою з якою вони взагалі тут зустрінуться 🤦‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇨🇦 Paul
    wrote on last edited by
    И вообше, наверно на Scott street, возле церкви, их больше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    В Канаті на одній вулиці 5 прапорів України. Ще треба щось пояснювати чи далі будете "рузьких" рахувати? (риторичне питання)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇨🇦 Paul
    wrote on last edited by
    Как вы это знаете? Где больше русских, в Канате или в Баррхавен? Где есть статистика?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Повністю з вами згоден...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergii Kk'n'D@
    wrote on last edited by
    хз, статистики не маю. Розбиратись чи то українці, чи росіяни - також не буду. Якщо ви жили за межами України, то мабуть знаєте, що росіян майже всюди більше, ніж українців і з цим нічого не поробиш. Але варто подумати над тим, що комусь з українців так само неприємно знаходитись поруч з вами, якщо ви розмовляєте російською, бо думають, що ви руські. PS: нічого особистого, вибачте, якщо звучить грубо 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Те що зараз неможливо уникнути їх присутності це вже факт, але й уникнути району де вони будуть на кожному кроці можна... Тому і спитав. Бо теж розглядаємо цей район як один із варіантів...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Я мав на увазі у своєму питанні,чи правда що Каната російськомовний район, у сенсі що там багато руських живе, чи ні...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergii Kk'n'D@
    wrote on last edited by
    Для мене ще з 2015 було якось соромно розмовляти серед іноземців рос, бо соромно бути росіянином, а тим більше бути у становищі, коли ти ним не є, а тебе таким вважають
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags