Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня, підкажіть якісь волонтерські організації, або просто добру людину, які/яка зможе взяти на деякий час під крилишко українського дідуся з інвалідністю(він ходить, все ок, просто пережив два інсульти) Мріє побувати в Канаді, трохи знає англійську, але йому потрібна буде допомога оформити документи по приїзду. Жити буде в готелі, проблема тільки з оформленням бумажек. Буду вдячна за будь яку інформацію!
-
Так і Штати там завжди були 😉. Цікаво до речі як вибір "десь окрім Торонто" привів саме до Віндзора. Не саме перше місто що спадає на думку
-
Доброго дня всім :) Маю питання стосовно пересилки документів із Канади до України, чи хтось вже робив це з саме з Meest? Я мала досвід пересилки документів з DHL з Оттави до Польщі (бо в Україну з ними ціна була взагалі космос). Пересилала з ними бо була "довіра" до процесу (отримали паспорт із України з DHL, тому якось були не такі страшні побоювання, що документи не доїдуть (хоча, таке може ж бути з усіма службами)))) Дуже вабить ціна на пересилку з Meest, але документи в посилці будуть цінні (бо в єдиному екземплярі), тому поки що є вагання на пересилку з ними)) Якщо хтось із групи вже мав досвід, буде дуже вдячна за розповідь вашої історії)) Всім гарного дня))
-
Торонто не ризина, тому ми вибираємо мале містечко.
-
Це зовсім не аргумент. Аргументи за маленьке містечко (наприклад) - дешеве житло, або наявність знайомих, друзів, специфічної роботи. Аргументи проти - відсутність роботи, культурного життя. Або щось в цьому дусі. Я вас не агітую за Торонто. Не зрозуміло, чому саме Віндзор, а не, скажімо, Лондон, Кінгстон чи Ніагара Фолс.
-
Можливо. Залежить від того яка у вас професія, склад сім'ї, фінансова ситуація, що ви плануєте робити в Канаді, чи плануєте подаватися на PR, якщо так, то яка стратегія. Може треба спочатку запитати себе "чому саме Онтаріо"?
-
Навіть і не думала про ті міста
-
А там що краще буде з роботою, школою і квартиру зняти легше?
-
Ні, не для PR))
-
Доброго дня! Документи не пересилала. Але нагадаю, на всяк випадок, що якщо це лише для PR, то все подається лише онлайн, фізично вони Вам не обов'язкові, головне скани документів та скани перекладів.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект