Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Саме для цього мені потрібна консультація з приводу того, що я можу вимагати, скажімо, що є нормою в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val Bond
    wrote on last edited by
    Ну як це недоступна. Нікуди ohip не дінеться після 31 березня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Ну так тоді вимагайте те що хочете 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5202681771T Offline
    t5202681771T Offline
    Shepetenko Liliia🌸
    wrote on last edited by
    Доброго дня 💕 мені на завтра потрібна модель на манікюр 💅 📍170 Lees Ave Оплата за матеріали 20$
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    OHIP то не дінеться, але от щоб кваліфікуватися на нього, доведеться прожити і пропрацювати не менш ніж 6 місяців у Онтаріо.То ж цей період доведеться або страхуватись за свій кошт, або не хворіти
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    10 вихідних на рік - то нормальний мінімум, а от відсутність urgent - це трохи дивно, адже згідно Employment Standards Act, їх там, цих додаткових відпусток просто тьма.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    А як їх переробити? Якщо знаєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t498599822T Offline
    t498599822T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    З 1 квітня здається двокімнатний, світлий, просторий бесменд. Є паркомісце. Район Ваньє. 1950$, за подробицями пишіть в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Якщо відсутня відмітка CUAET in wp просто можна переробити в тому ж аэропорту де заїхали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгения
    wrote on last edited by
    Шановні друзі та побратими.... Потрібна термінова допомога воїну 95 десантно штурмової бригади. Під час виконання службового завдання чоловік отримав: Переломи численних ділянок обох нижніх кінцівок. Вибухова травма. Вогнепальне осколкове поранення лівої та правої гомілки із дефектами м'яких тканин, сторонніми тілами металевої щільною. Вогнепальне поранення обох кісток ліва / права Лікарі повідомляють що лікування буде триватиме від 8 місяці до року . Наразі він перебуває на лікуванні в Києві, лікарями була проведена одна операція під час якої було поставлено 1 імплант ціною в 17000 тис ,він потребує декілька таких імплантів на кожну ногу . Наразі  він лежить в лікарні з відкритим пораненням.   Благаємо вас про допомогу Номер картки: 5351160790440834 Куцан Микола Прошу максимальний репост!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6358315631T Offline
    t6358315631T Offline
    Английский - Легко 🇬🇧
    wrote on last edited by
    Привіт, мене звати Альбіна, і я вже 10 років навчаю людей англійської мови 💫 Протягом цих 10 років я випустила чимало своїх учнів 💕, які чудово володіють найбільшою мовою світу. Я пишаюся кожним своїм учнем ✨🥰, з деякими з них я досі тримаю зв'язок і з радістю слухаю, як вони користуються нашими уроками та навчанням англійської мови в їхньому житті. Кожен з них досягнув певних результатів, і їхні історії вражаючі та мотивуючі. Мені дуже подобається викладати, мені це чудово вдається, тому я вирішила зануритися в це з головою 😅🫶🏻. Мені хочеться чути більше історій, схожих на книги. Я хочу, щоб я була частиною ваших успіхів, як ваша підтримка та вчителька, яка вам до душі. Тому приходьте до мене на безкоштовний урок. Обіцяю провести його для вас зручно та затишно 😊.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ee eee
    wrote on last edited by
    Всем привет. Подскажите по прилёту или получению ворк пермита просят ли зайти в приложение IRCC?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HeadsWillRoll ➔
    wrote on last edited by
    Нет не должны
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ee eee
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діана ✨ Наумова
    wrote on last edited by
    Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Group Help2
    wrote on last edited by
    ⁣Скаргу надіслано⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t369490526T Offline
    t369490526T Offline
    Jeka O.
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Якщо хтось з американською візою хоче зробити новий паспорт та не може записатись, то зараз є слоти в Гʼюстоні (Houston, USA). На Квітень та Травень
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags