Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Якщо відсутня відмітка CUAET in wp просто можна переробити в тому ж аэропорту де заїхали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгения
    wrote on last edited by
    Шановні друзі та побратими.... Потрібна термінова допомога воїну 95 десантно штурмової бригади. Під час виконання службового завдання чоловік отримав: Переломи численних ділянок обох нижніх кінцівок. Вибухова травма. Вогнепальне осколкове поранення лівої та правої гомілки із дефектами м'яких тканин, сторонніми тілами металевої щільною. Вогнепальне поранення обох кісток ліва / права Лікарі повідомляють що лікування буде триватиме від 8 місяці до року . Наразі він перебуває на лікуванні в Києві, лікарями була проведена одна операція під час якої було поставлено 1 імплант ціною в 17000 тис ,він потребує декілька таких імплантів на кожну ногу . Наразі  він лежить в лікарні з відкритим пораненням.   Благаємо вас про допомогу Номер картки: 5351160790440834 Куцан Микола Прошу максимальний репост!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6358315631T Offline
    t6358315631T Offline
    Английский - Легко 🇬🇧
    wrote on last edited by
    Привіт, мене звати Альбіна, і я вже 10 років навчаю людей англійської мови 💫 Протягом цих 10 років я випустила чимало своїх учнів 💕, які чудово володіють найбільшою мовою світу. Я пишаюся кожним своїм учнем ✨🥰, з деякими з них я досі тримаю зв'язок і з радістю слухаю, як вони користуються нашими уроками та навчанням англійської мови в їхньому житті. Кожен з них досягнув певних результатів, і їхні історії вражаючі та мотивуючі. Мені дуже подобається викладати, мені це чудово вдається, тому я вирішила зануритися в це з головою 😅🫶🏻. Мені хочеться чути більше історій, схожих на книги. Я хочу, щоб я була частиною ваших успіхів, як ваша підтримка та вчителька, яка вам до душі. Тому приходьте до мене на безкоштовний урок. Обіцяю провести його для вас зручно та затишно 😊.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ee eee
    wrote on last edited by
    Всем привет. Подскажите по прилёту или получению ворк пермита просят ли зайти в приложение IRCC?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HeadsWillRoll ➔
    wrote on last edited by
    Нет не должны
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ee eee
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діана ✨ Наумова
    wrote on last edited by
    Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Group Help2
    wrote on last edited by
    ⁣Скаргу надіслано⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t369490526T Offline
    t369490526T Offline
    Jeka O.
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Якщо хтось з американською візою хоче зробити новий паспорт та не може записатись, то зараз є слоти в Гʼюстоні (Houston, USA). На Квітень та Травень
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Добрий день. Чи можу з візою Візітор отримати Ворк Перміт? Якщо ні, то чи я не зможу отримати банківський рахунок, мед страховку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t602974846T Offline
    t602974846T Offline
    Rina Gomorra
    wrote on last edited by
    Дівчата привіт🖐 📍Ottawa, Centretown Потрібні моделі для контенту: ⁃ Ламінування вій + фарбування + botox ⁃ Воскову корекцію брів+ фарбування ⁃ Воскову корекцію брів + ламінування + фарбування *Оплата за матеріал*
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Так, до 31.03 можна податися на ворк перміт у рамках заходів post-CUAET. До отримання ворк перміту банківський рахунок відкрити не вдасться. Медичне страхуванн по,OHiP можна буде отримати вже після 6 місяців роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mavka
    wrote on last edited by
    Добрий день.Чи можливо в Оттаві зняти житло (квартиру 1-2х бедрум, інтернет) без кредитної історії на 1-2місяці, можливо хтось зупинявся і може порекомендувати, бажано недалеко від центру Оттави? Бюджет до 3500 cad/міс
    1 Reply Last reply
    0
  • t5202681771T Offline
    t5202681771T Offline
    Shepetenko Liliia🌸
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, можливо хтось їде з України до Оттави ближчий час. Відгукніться будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t1047089543T Offline
    t1047089543T Offline
    M. T.
    wrote on last edited by
    clv group, подивіться на сайті, вони мають кілька локацій по Оттаві, кредитноі історії не вимагають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Так і бути, за 3500 можете зняти мій дім але з кицею та двома дітьми. А ми з жінкою розберемося якось.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Ви можете зняти житло через сервіс Airbnb на декілька місяців.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags