Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t316596464T Offline
    t316596464T Offline
    Ruslana Rudenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Вікторе Спасибі за ваше звернення, якщо є потреба обговорити це тут, то окей, давайте. Дивіться, По-перше, спасибі, що готові були допомогти з порадою. По-друге, не кинули,а дане питання вирішується і не все залежить від мене, там є запропонований варіант при якому ми можемо переконатись,що робота виконана. Мене не було на місці, ваша колега чи то подруга, не написала нам про проблеми,що виникли під час зйомки, на разі ми так само витратили час і у нас немає відео. І оплачений вже нами час експерта, що теж не повернути. Ми домовлялись про зйомку на камеру. Вже після зйомки ми дізнались, що виявляється не працювала чи то камера чи то звук , нам скинули шматочок відео з телефону, не з камери І відповідаючи на останнє ваше запитання, ні не з усіма, готова надати контакти підрядників з якими працюємо і показати або переписки(за їх згоди) або матеріали,що вони нам знімали, все чітко по завчасно обговореним пунктам, з деякими по передплаті працюємо, або на їхніх умовах, коли це все проговорено.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1410756101T Offline
    t1410756101T Offline
    Юлія Лефтер
    wrote on last edited by
    Чи можете дати посилання на реєстрацію для здачі тесту на права. І питання чи можу я одразу на G здавать, если у меня есть укр права?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Спочатку доведеться здати теорію на права G1, потім водіння на права G2/G (залежить від вашого стажу).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Тобто ви коли замовляєте послуги фотографа на свято, ви платите лише після того, як вам дадуть фото і ви субʼєктивно оціните чи подобається вам фото, чи ні? Камера по замовчуванню пише звук, це ж очевидно всім окрім вас, бо ви щось собі видумуєте. В будь-якому випадку, я в перший раз зустрічають з таким скотським ставленням до людей. Мабуть у вас в компанії це ок. І це вже на вашій совісті, мені єдине що прикро що я був посередником в цій ситуації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Удачі, нехай з вами вчиняють так само.
    1 Reply Last reply
    0
  • t316596464T Offline
    t316596464T Offline
    Ruslana Rudenko
    wrote on last edited by
    Вікторе, не варто перекручувати,будь ласка, думаю,що ми вирішимо це питання. Як мені здається,ми до чогось таки прийшли І нагадаю вам, ми якби теж без відео і з витраченими грошима на час експерта А про камеру,ні, це не очевидно, якщо мене не було на місці і мені кажуть, що вийшло лиш на телефон. І я так само дійду до висновку, що групи не краще місце пошуку. Краще через офіційні компанії + Важливо все прописати в контракті, раніше таких ситуацій не виникало, тепер матиму на увазі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6947683394T Offline
    t6947683394T Offline
    Dmytriy Avangard
    wrote on last edited by
    Я человек далекий от всех сьемок и всего такого, но хочу заметить что для сьемки видео (не любительское) а как я понял мастер класс какой-то или лекция была не важно там по умолчанию микрофон не подходит нужно професиольноее или около проф микрофон хотя бы )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Думаю це ваш варіант, плюс в них для Federal Government employees є знижки, запитайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Такого поняття не існує, все дуже суто індивідуально і ніхто вам не надасть пораду яка буде працювати. Тому найліпше працювати з брокерами, вони зможуть підібрати вам більше варіантів ніж ви самі. Головне щоб були порядні брокери, бо в залежності від комісії яку їм платить страхова вони не завжди вам дадуть те що найліпше для вас. В мене особисто белейрс дірект, але багато людей кажуть що їм набагато дорожче вони порахувати, теж саме зі всіма іншими ... це суто індивідуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    цей курс коштує від 600 і до 1К баксів. В середньому дає знижку на страховку яка вам відібьє ці витрати за 2-3 роки страхування.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    ця довідка вноситься до бази МТО і світиться в вашому драйвер абстракті теж. Іншуренси мають доступ до баз МТО тому можуть це перевірити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5586366247T Offline
    t5586366247T Offline
    Maria Sakhno
    wrote on last edited by
    Всем привет!😊 Кто ищет недорогое и одновременно комфортное жилье в Оттаве? Ситуация следующая. Мы арендуем дом вместе с хостом (женщина), но планируем переезжать в другой город. Наша хозяйка сейчас ищет 1-3 человека, чтобы сдавать им комнаты. Локация удобная, очень хорошие условия, цена еще лучше. Женщина очень приятная, не создает дискомфорт и дает личное пространство в своем доме. Все подробности в лс. Пишите!☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia Che
    wrote on last edited by
    Напишіть в Приват яка вартість і локація ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t896067304T Offline
    t896067304T Offline
    vovaenglish
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
    1 Reply Last reply
    0
  • t6682180870T Offline
    t6682180870T Offline
    Ярослава
    wrote on last edited by
    Ваша дитина годинами грає у відеоігри❓ А якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні❓ - Scratch 🐱 - Minecraft 🟩 - Roblox 🏃‍♀️ - Python 🐍 Представляємо вам нашу школу програмування! Запрошуємо дітей до 17 років!(а на курси Python можна і дорослим🤫) Пробний урок - безкоштовний!📚💓
    1 Reply Last reply
    0
  • t662452836T Offline
    t662452836T Offline
    Alina Lutsyk🌞
    wrote on last edited by
    Добрий день всім!Репетитор англійської мови. За всіми деталями в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Шановні, а є тут хтось, хто брав у української податкової довідку про підтвердження резидентського статусу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Они мне эти белейрс пока дали наилучший прайс. О, спрошу
    1 Reply Last reply
    0
  • t563224250T Offline
    t563224250T Offline
    Elena Chaban
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть будь ласка яка обстановка з чергами на виготовлення нового закордонного паспорта? Читала у якійсь із груп, що в Оттаві можна через живу чергу потрапити на запис? Чи це правда? Наперед дякую за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander Shymanskyi
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Чи є тут хтось хто приїхав з Ірландії?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags