Ukrainian Ottawa
-
Дорогі батьки творчих дітей! 🎨 Бачите, що росте художник? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Ви самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена. Пишіть слово ''подарунок''🎁 у приват та отримуйте БЕЗКОШТОВНІ УРОКИ👩🎨
-
Уроки РОЗМОВНОЇ 🇨🇦англійської🇨🇦 для початківців! В проміжку 6-14 за Торонто. Пишіть в особисті повідомлення💬
-
Не можу написати тут імейл, це я з Китайського центру допомогаю новоприбулим з України. Звертайтесь 🤗
-
*є заняття з французької Ставте реакцію або пишіть у ПП❤️
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект.
-
На ютубі є багато відео, ви можете зробити це самостійно. Це не важко:)
-
А ви заповнювали форму у Acrobat Reader? Там в документі вбудовані інструменти перевірки заповнення, то не всі pdf додатки з ним правильно працюють
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊