Ukrainian Ottawa
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
dm now and drop your resume .... +1 (564) 228‑9323
-
part time job available
-
Добридень! У цій та інших групах неодноразово писали про це, пошукайте інформацію. Коротко зі свого досвіду. Я ловила слоти в Оттаві та Торонто на 2 гаджетах (тел та ноутбук) одночасно на початку кожної години. Діяти потрібно швидко: заздалегідь заповнюєте необхідні поля і о 15.00, 16.00 і так далі проходьте ідентифікацію через Дію або банк і заходьте на сторінку. Якщо нічого немає, то оновлюєте сторінку кожні 10-15 секунд. Через кілька таких оновлень вас викине. повторюєте ще раз. І так до переможного. Вам також запропонують записатися у чергу, я це теж зробила. У результаті за кілька тижнів мені вдалося взяти слот у Торонто, яким ми й скористалися. Через 2-2,5 місяці надійшла відповідь із консульства (за тією чергою, в яку я зареєструвалася), що можна взяти слот. Він там справді був, але вже не був потрібен. Не годуйте негідників, спробуйте самі!😊
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, де краще зробити евалюацію диплома. Дякую
-
Hi there. Wondering if there are any new Ukrainians in the province looking for work in the Administrative field? Please reach out to us
-
Mist express