Ukrainian Ottawa
-
Он переходил границу до получения визы.
-
Ну он украинец… но на границе дали trp… с приписками о криминале. Мы заказали нотусы, но они сейчас делаются вечность…
-
Я не спрашивала если честно. Мне тогда еще было не надо…
-
Вам в тех группах смогли все разъяснить? (Не подкалываю вас, но думаю, что это выдуманные истории). Визовые офицеры разве не находятся в зоне, куда нет доступа, кроме как с билетом на посадку или спецпропуском? Если есть законные основания получить правильный work permit, то можно подать заявку на портале и получить законным путем в Service Ontario.
-
Звучит как план (хотя можно делать и параллельно)
-
Ну вот думала съездить и если не дадут подавать.
-
Окай, что вас останавливает от подачи на wp онлайн сейчас?
-
Не пойму что нелегального. Мы даже когда попросили вклеить визу, на которую подавали извне Канады, то приложили копию трп, и объяснительное письмо
-
Ну и вот еще причина: если бы это было возможно сделать в аэропорту, то это было бы быстро и мне не отменят субсидию о чем позвонили только что
-
Светлана Рубцова надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 41 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Так мужу на границе не дели вп дали трп… он на той границе перешел в Канаду …
-
Ми їздили в аеропорт Оттави. Доступ до офіцерів вільний, в зону прильоту-відльоту заходити не треба. Це в правій частині в кінці. Ми по стадіперміту питали. Він сказав, що зробити може, але.... він робить тільки для тих хто прилітає, а ми вже тут 🤷♀. Ліньки йому. І порадив до POE на кордоні з США. Це була тупа порада. Не хочу розказувати, но дуже не рекомендую
-
Дивіться, якщо немає відмітки CUAET то в аэропорту її можна покласти (це критично для одержання 3К допомоги). Якщо взагалі немає WP тоді онлайн аплайтесь або ідьте в Корнвел, потім в Штати на флаг-пол (для розвороту кругом прапора віза не потрібна) і знов в Канаду і тоді при в'їзді кажете що вам треба куает і ворк перміт, і все.
-
це і є законний шлях. В аеропорту в Оттаві ви можете підійти до вікна і говорити з будь яким офіцером IRCC or CBSA. В Монтреалі в аеропорті вони спочатку по телефогу-інтеркому з вами говорять і якщо ви просите їх особисто поговорити вони до вас виходять. Флаг-пол варіант ці ж самі офіцери нам і підказали як зробити (Якщо не хочете гаяти час в онлайні). 70 км ізди до Корнвелу, 3 години з дорогою і все у вас 👌🔥