Ukrainian Ottawa
-
Може хтось знає - ми поїдемо у Відень з Чехії, здамо паспорти, вернемось назад в Чехію. А як потім знов заїхати по паспорти в Австрію без паспортів? В нас є карта побиту чеська, але чи по ній пропустять?
-
_ Yevhen _ надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 70 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
А цікаво, скільки коштує сертифікований канадський переклад?
-
Якщо немає вклейки візи в Чехії, то тоді вам мабуть у Відень треба поштою відправити паспорти і назад замовити курʼєрську доставку. Хоча це Шенген зона, я точно не впевнена як вони там на кордонах перевіряють
-
Сертифікований тут 54$ Сертифікований український 300грн 😁 Обидва мають однакову силу
-
витяг в Дії $54
-
А можно попросить контакты, где делали сертифицированный канадский перевод?) А то тоже витяг з Дии хочу перевести для принятия IRCC справки о несудимости
-
Ми так само робили. Там же кордонів немає. Але так, на всяк випадок з собою картки чеські були. Взагалі мене за 2 роки в Чехії на кордоні з Австрією 1 раз просили показати документи, бо це був ще ковід
-
сейчас нет мест в отеле в Оттаве
-
Так он тут и не один)
-
я обращался в организацию указанную в проспектах, ответили 28го звоните
-
люди хочуть захищати Україну. випустіть їх із Оттави під Куп'янськ. не знущайтесь з них
-
Ну вот у меня друзья приезжали, им дали отель на 2 недели. Было в начале февраля
-
А вы не в курсе случайно стоят ли в Оттаве волонтёры или надо звонить?
-
гугліть Ігор Ісаєв, Торонто
-
В аеропорту волонтерів немає. Хіба що домовитесь з кимось щоб вас зустріли і допомогли з мовою і т.д.
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка, в якому сервіс Канада можна оформити сін по Куает?
-
+1 (613) 852-7053 PETR POGREBENNYK Робив мені переклад водійського посвідчення в Оттаві
-
всім добрий ранок! є питання щото tax returns чому деякі платять спеціальним бухгалтерам щоб вони це зробили, а деякі просто йдуть в безкоштовні місця/користуються турботакс аплікацією? я отримав свою т4 форму і мені дуже важливо повернути якомога більше ахаха
-
Дуже дякую!
30 Jan 2023, 02:32
22018/27982
about 5 hours ago