Ukrainian Ottawa
-
Якщо немає планів повернутись в Україну через 3 роки, рекомендую обирати провінцію за принципом чи реально саме для вас там отримати PR. А вже потім дивитись на затребуваність спеціальності.
-
Добрий день панове. Підкажіть, чи є у канаді ресурс для перегляду вакансій по країні чи провінціям. Хочеться розуміти затребуваність своєї спеціальності за провінціями, щоб спочатку постаратися вибрати «правильне» місто, за співвідношенням доходи-витрати-можливості. Наперед дякую.
-
Дякую за інформацією!!
-
це просто до теми, а не особисто автору: На майбутнє - якщо в оголошенні про роботу немає назви компанії, це вже підозріло. Зарплата 25-30/годину на "офісну" позицію без кваліфікації це також підозріло багато. На таких роботах зарплата приблизно 16-19 на годину (19 може отримувати служба підтримки із знанням 2 іноземних мов, наприклад - французська + англійська). Плюс гугліть назву компанії, відгуки про неї. Аферистів нереально багато. Ще буває проводять декілька етапів інтерв'ю, збирають про вас інформацію, а потім ще й SIN питають (звичайно, одразу біжіть звідти, це афера 100%).
-
CLV нам відмовили без пояснення причини . Більше тижня надавали їм всі документи , заповняли аплікації . Короче , козли . Я через них відмовився від будинку всього на 200$ дорожче, ніж той бейсмент що вони запропонували . What a shame CVL group 😤
-
Та я и не планировала криминал, честно говоря 😄 Спасибо что описали Буду писать в Полицию
-
На будущее, пока не получите гражданства - никакого криминала. Иначе гражданства не дадут и депортируют если более одного раза попадётесь. На первый раз, если по малому, судья обычно прощает и делает Чарджес Стей что значит у Вас не будет криминал рекордс если Вы не попадётесть ещё раз в следующие 1-2 года. Если у Вас будет криминал рекордс в Канаде Вы никогда не сможете работать на Канадское Правительство и других организаций, плюс запрет на въезд в Штаты автоматический, пока пардон не получите, если дадут.
-
Уже вчера подала заявление на открытие счета. Сказали 7 дней будут проверять. И возможно, мне разблокируют Спасибо!
-
Свой счёт пытайтесь разблокировать для начала. И в полицию быстро заявление писать что так то и так, не причём, подставили.
-
😱 и что делать теперь?
-
Вы последнее звено в цепочке получить деньги с украденных кредитных карточек, отмыть эти деньги купив подарочные гифт карточки, и передать отмытое другим "мулам" в цепочке по старше.
-
А що означає «мула»?
-
Из Вас сделали "мула", ждите встречи с детективом. Могут повесить чардж отмывание денег Money Laundry.
-
Не розумію, чому дозволяють тут розміщувати неперевірені вакансії🤦🏼♀️
-
Друзі, будьте обережні!! Написала за цим посиланням чоловіку, провели зі мною інтерв’ю текстове) Сказали що це компанія LeGent Antique Потім начебто взяли мене на роботу, дали завдання відправити клієнтам повідомлення і потім вислали на моє ім‘я 500$ Після прийняття, написали в 9вечора «піди в магазин купи подарункові карт або в цьому магвзині передай кошти моему знайомому» Звісно я нікуди не пішла, а через 5 хв мій рахунок був заблокований. Зарах мені пишуть про те, щоб я повернула гроші. Питають про мій баланс на рахунку Банк сказав, що заблокували в підозрі на шахрайство. Гроші не справжні Будьте обережні!