Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня,можливо хтось знає -чи потрібно робити знову medical exam якщо мене не було 4 місяці в Канаді ? Дякую
-
📌 Вже цієї суботи та неділі 2-3 березня MOISHA Company знов вирушає у подорож по маршруту 📺 TV Show «Орел і Решка» 🪙 до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене весняними фарбами🏔️
-
Вот, кстати, очень приятная машинка - Chevrolet Trailblazer. Внутри очень эргономичный салон, очень красивая приборка и центральная консоль) Я бы себе такой купил. И размерами он небольшой
-
Вже відписав
-
Вітаю! Може хтось стикався - в дитини температура піднімається до 39.6, спочатку збивалась, але лише до 38 і тільки на 4 години. Зараз вже не збивається - дали парацетомол, через годину без змін, тому дали ще advil (ібупрофен). Що це і що робити далі? (Горло, ніс, вуха норм, легені чисті, якщо вірити лікарю з волкін кліники) Дякую!
-
Але я не маю практики звернення в Канаді з таким до емердженсі, тому відчуваю вас «вдвойне».
-
Євген, розумію ваше занепокоєння. Якщо ніс та горло чисті, та нема ознак орві, я б не зволікав та їхав в емердженсі.
-
Був би сенс там чекати то добре а так можна і всю ніч просидіти а толку 0 . Ну дадуть ще едвіла 🤷🏻♀️і все
-
Dr. Andrzej Rochowski Pediatrician in Ottawa, Bellscorners. Дуже толковий педіатр.
-
Ну я просто був вже якось в емердженсі і думаю, що краще дитина проведе ніч в ліжку ніж на стільцях в зоні очікування. Дякую за відповідь.
-
Дякую!
-
Так і робимо. Просто давати кожної години, бо не збивається, це вже не нормально 😑
-
Дзвоніть зранку і поясніть ситуацію, щоб взяли в той же день. Він один з найліпших в Оттаві
-
А як до нього попасти?
-
Чередуйте тайленол та едвіл, і давайте багато пити. Шоперс Дранмарт на ВестГейт Молі працює 24/7
-
Свічок немає від температури? Зробіть клізму і температура впаде
-
4 години між ними має бути. 39 не є проблема, головне щоб не було судорог.
-
На жаль свічок нема
-
Oleksandr Matosov надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 113 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Английский - Легко 🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 114 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
30 Jan 2023, 02:32
22104/28024
about 11 hours ago