Ukrainian Ottawa
-
Вітаю! Може хтось стикався - в дитини температура піднімається до 39.6, спочатку збивалась, але лише до 38 і тільки на 4 години. Зараз вже не збивається - дали парацетомол, через годину без змін, тому дали ще advil (ібупрофен). Що це і що робити далі? (Горло, ніс, вуха норм, легені чисті, якщо вірити лікарю з волкін кліники) Дякую!
-
Oleksandr Matosov надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 113 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Английский - Легко 🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 114 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Не суйте нічого дитині в попу, що за ізващєнія…
-
Судорога в 4 роки?Фібрільні судорога в малих це не так страшно як описують батькам. І вони все ж таки в малих дітей більше.
-
Скільки важить дитина скільки жарознизуюяих даєте. Їх треба на вагу, а не на вік. Ібупрофен: вага /2, парацетамол вага/1.6
-
Я чудово знаю про свічки, але дозування має значення! Свічки не рекомендовані бо їх дозування 4 річки масою десь 20 кг як ви порахуєте? Клізма це тортури над дитиною. Може ще крапельницю на дому поставити? Сироп це все що потрібно дитині. А в 4 якщо дитина вміє то і таблетки