Ukrainian Ottawa
-
Дуже дякую за розгорнуту відповідь!
-
А скажіть чи перевіряють там кредитну історію чи ще щось потрібно там?
-
Доброго дня,шукаю людину яка зможе поїхати в Монреаль аєропорт 18.03 та обратно (зайнятість скоріше за все цілий день-так як не знаю ,скільки часу займе ворк перміт на трьох людей ) .4 людини+собака невелика(джек рассел) +6 чемоданів.Ціну в приватні надсилайте 🙏🏻 Дякую
-
Вишиватно!
-
усім привіт, можливо хтось має 4 квитки на сьогоднішній вечір в українській церкві? можу заплатити більшу ціну дуже -дуже дякую
-
Albina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 163 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
и возможно с готовой кулинарией
-
привет! подскажите, где в оттаве магазин с украинскими продуктами?
-
Duke Fine Foods найкращий. І власники українці. Дещо можна купити і в FreshCo
-
як романтично пахне ковбаса
-
А що там має відбутися?
-
ощущение, что гдето за кадром притаилась водочка)
-
так і є, ось весь сторі: Як романтично пахне ковбаса І помідори в банцi зашарiлись. А в пляшечцi, так тихо як роса, Горiлочка домашня причаїлась. I сало нiжно зваблює тiльцем, I хлiб наставив загорiлу спину… Якщо ж ти млiєш, слухаючи це, Чому ж ти, бл#ть, не любиш Україну?! Слава Україні 🇺🇦🇨🇦💛💙
-
Де купити копченого сала бажано Українського виробництва?
-
Food basics
-
Усім привіт! Може хтось знає де знайти смачну печінку курячу або телячу?)
-
Farm boy
-
T&T
-
Їду з України можу привести щось під замовлення
-
Развод . Будьте обережні
30 Jan 2023, 02:32
22220/28052
about an hour ago