Ukrainian Ottawa
-
Hassan usman .. надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 168 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Benjamin Hernandez надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 171 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Тут проблема знайти будь-якого. А ще й хорошого - то звісно питання із зірочкою 🙂
-
Всім привіт! Невдовзі я переїжджаю до Канади і зараз займаюсь пошуком квартири, розмовляю з лендлордами Скажіть, будь ласка, чи ви надсилали фото паспорту до того як побачили квартиру і підписали контракт? Вже кілька лендлордів попросили фотографію паспорту, боюсь надсилати, але і не знаю як це все відбувається в Канаді Дякую за відповідь 🙏🏼
-
Репетитор з англійської мови|Онлайн Навчила 100+ учнів з 15 країн🌎 Англійська за комунікативною методикою🇺🇸 Пояснення через асоціації 🔥 Індивідуальні/парні заняття💫
-
Відсилали до того як вже познайомились з ленлордом?
-
Ми після року в Канаді переїжджали, тож відсилали кредитні рейтинги, скріншоти закордонного рахунку, довідки з роботи про зарплатню. Тут дуже небезпечно бути лендлордом, якщо не пощастить з тенантами, будуть їм великі проблеми Але залежить від типу житла, чим краще, тим більше перевіряють
-
Шукаю квартиру/ кімнату для матері з донькою
-
Підкажіть, будь ласка, щоб оформити OHIP, треба з собою брати дитину чи я сама можу за двох все зробити? Дякую
-
send good group
-
Привіт ✨ Я нумеролог і зараз є 3 вільних місця на розбір матриці долі. Матриця це інструмент пізнання себе та своїх енергій🥰 • Допоможу розкрити в тобі твої скриті таланти • Розберемо в якій професії ти заробиш багато 💰 • Як жити в гармонії із собою і як цим керувати • Який твій ідеальний партнер 🙌🏼 30-35 сторінок детального пояснювання і особисті рекомендації від мене, ✨ Щоб замовити пишіть на мій інстаграм : marymatrixx : ДОЛЯ 🥰 Toronto 😊
-
Старше 15 років - особиста присутність. Молодший вік, можна за них оформити