Ukrainian Ottawa
-
Привіт. t.me/ukrottawa/988 Раджу одразу вказувати рівень мови (у тому числі якщо не знаєте англійської). Бо люди, у яких є якась інформація, будуть розуміти що вам підійти може. І якщо плануєте подаватись на PR, вам потрібна офіційна робота в наймі на канадського роботодавця (на всяк випадок кажу).
-
Всім привіт, нас 4 людини з Херсона, я, мій рідний брат, його дівчина та друг. Живемо у Оттаві, Britannia Rd. Шукаємо роботу, розглядаємо переїзд найближчим часом ближче до місця роботи, яке якраз і шукаємо, якщо є у когось пропозиції напишіть будь ласка. розглянемо всі варіанти. якщо є на всіх робота або по парах, то взагалі відмінно. Заздалегідь дякую
-
Мошенники разные бывают. Одни мошенники требуют рент, но большинство собирают деньги за аппликейшн/подачу. Или за то что квартиру придержут.
-
CLV Group большая корпорация с тысячами юнитов. Она не занимается подставами со сдачей квартир. Пока Вас не одобрили Вам не подпишут контракт. Как подпишите, то у Вас будет срок до которого нужно совершить оплату. Ключи раньше Вы не получите тем более без оплаты.
-
Дякую 🙏❤️
-
Практика нормальна. Якщо, наприклад, немає робочого контракту, то ви ще й самі можете запропонувати за 3-6 місяців заплатити (як гарантія з вашого боку і щоб орендодавці не обрали інших).
-
Дякую за пораду !
-
Приходили особисто
-
Так ще минулої середи дивилися
-
Шановне панство , вітаю ! CLV Group (компанія надає в оренду житло) просить мене здійснити гарантований платіж за останній місяць онлайн . Ми ще не підписали договір , не передали ключі , але зробили усі анкети , заповнили форми , відправили їм наші документи - паспорти , WP , стан рахунків українських банків , короче все що треба . Тож , у мене питання : це нормальна практика ? Не кидалово ? Підкажіть , будь - ласка . Дякую !
-
Hello! I’m writing on behalf of my Ukrainian aunt-in-law. Can someone recommend a SPED school or rehabilitation center for a special child (atypical autism)? She’s 18 years old.
-
А як у консульстві консультуватися як з ними зв'язатися
-
у нас були нові паспорти, а віза була у старих, ми попросили стаді перміт зробити по новим. Просили там де отримували ворк/стаді перміт. Далі можливо якось візу доклеїмо, але точно не знаю які дії. Загалом краще після прибуття питати у людей хто буде робити ворк/стаді перміт. А ще краще заздалегіть у консульстві проконсультуватися