Ukrainian Ottawa
-
transferwise (wise)
-
Доброго ранку ! Підскадіть будь ласка хто знає як переслати кошти з Канади на монобанк ?зазделегіть дякую 😊
-
Можно просто зайти в монобанк, нажать пополнить карту -> с другой карты
-
Дякую ) 😊
-
У мене надаль є тільки канадійська картка
-
Я з канадської кредитки кілька разів на місяць відправляю донати на монобанку різних волонтерів
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 242 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
А як ви робите переказ з канадської картки на моно? І яка комісія?
-
Доброго дня. Де можно отримати безкоштовну картку на проїзд? Дочкі потрібно. Дякую
-
Я перекидаю з канадської карткт на монокартку. Комісія десь до 10 доларів. Якщо вестерн юніон, то комісія виходить трішки меньше.
-
Використовую Paysand, комісія 5 саd. Відправляю кошти на карти приват і моно
-
На йому сайті ви оформляли доставку паспорту ? Та скільки це коштувало ( швидкісна доставку з України )
-
Ну так с нее можно пополнить
-
допомага людям завжди має зворотній бік, коли ті кому допомагаєш можуть тебе лайном облити, але від цих планокурів-неадекватів не повинен страждати процес допомоги Людям. Життя найліпший фільтр.
-
Max надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 247 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. де купляли своїм дітям для школи рюкзак, ланч бокс, бутилочку для води?
-
Та де завгодно. Walmart/Dollarama/Marshalls і безліч інших магазинів, які є в найближчій до вас плані чи трц
-
Вітаю, спільното. Шукаємо термосумку для роботи в доставці. Може в когось є, хто може позичити на пару тижнів, поки ми купимо свою. Дякую. Також цікаво на вело доставці хтось працює тут в Оттаві? Якщо так, то Напишіть мені в особисті, маю пару питань. Дякую за увагу.
-
хороші термосумки для продуктів є в Costco
-
шановні, хтось їде до Монтреалю і цю п'ятницю на концерт Скофки?
30 Jan 2023, 02:32
22523/28110
about 13 hours ago