Ukrainian Ottawa
-
допомага людям завжди має зворотній бік, коли ті кому допомагаєш можуть тебе лайном облити, але від цих планокурів-неадекватів не повинен страждати процес допомоги Людям. Життя найліпший фільтр.
-
Max надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 247 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. де купляли своїм дітям для школи рюкзак, ланч бокс, бутилочку для води?
-
Та де завгодно. Walmart/Dollarama/Marshalls і безліч інших магазинів, які є в найближчій до вас плані чи трц
-
Вітаю, спільното. Шукаємо термосумку для роботи в доставці. Може в когось є, хто може позичити на пару тижнів, поки ми купимо свою. Дякую. Також цікаво на вело доставці хтось працює тут в Оттаві? Якщо так, то Напишіть мені в особисті, маю пару питань. Дякую за увагу.
-
хороші термосумки для продуктів є в Costco
-
шановні, хтось їде до Монтреалю і цю п'ятницю на концерт Скофки?
-
Привіт, займаюсь SMM та рекламою бізнесів через таргет, а також створенням сайту, якщо когось цікавить, можете писати мені в приватні за всіма деталями, постараюся допомогти))
-
А де можна знайти більше інфо?
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає, посилання, як податися на нову візу, якщо ти вже в Канаді Заздалегідь дякую
-
В аеропорту є волонтери організації CUIAS. Зверніться до них, не виходячи з аеропорту. Вони вас вже направлять
-
Доброго вечора. Збираюся до 31 березня приїхати до Торонта. Куди звернутися за допомогою документів, житла?
-
Все до них звертайтесь, вони і допоможуть з готелем на два тижні (якщо будуть місця). Або подзвоніть Canadian Ukrainian Immigrant Aid Society (CUIAS) Phone number: 1-888-557-6133
-
Будь ласка ще підскажіть де можна знайти житло?
-
Дякую дуже гарно за інформацією.
-
Дякую Вам гарно за підсказку
-
Вітаю! Поділіться, будь ласка, якщо хтось мав досвід покупки авто в Оттаві або її околицях. Можливо хтось може порадити дилерський центр, або людину яка зможе допомогти підібрати авто. Дякую!
-
Є група на фейсбуці Ukrainians in Ottawa-Gatineau. Там бачив пару українців займаються машинами. DM Auto - український ділер і Dmytro Khonko - Toyota Kanata, продаж та фінансування нових та вживаних авто
-
Сьогодні звонив механік має авто на продаж тойоту камрі 140 тисяч пробігу 40 модель 7000 хоче вроді якщо цікавить дам контакт в лічні!!
-
Я минулого місяця купляла в Auto Choice 417. Дуже приємний консультант Moe, він грузин, а дружина з України. Говорить на англійській. Дуже приємний і допоміг з вибором авто. Дуже рекомендую.
30 Jan 2023, 02:32
22536/28110
about 13 hours ago