Ukrainian Ottawa
-
Поки будуть допомогати іншим за часом після вас у вас буде час прогулятися і потім спокійно занести квитанцію про оплату
-
На час який записані
-
Вам у посольстві видалуть квитанцію з якою ви ідете до Canada post ( вони вам у посольстві одразу і адресу дадуть). З тим папірцем ви приходите на пошту, проплачуєте усе і вам видають іншу квитанцію яку ви првинні назад віднести до посольства і все готово, можна і додому спокійно
-
Ну у нас будинок 204 , скринька номер 4. А взагалі, якщо власник Вам не сказав, то можете побачити, коли будуть класти туди пошту і запитати. На крайній випадок ключ підійде лише до Вашої скриньки 😁
-
Вітаю українців в Оттаві! Роблю вебінар для українців про те як отримати резиденство в Канаді (PR). Розглянемо такі питання: 1. Про імміграцію в Канаді, квоти на імміграцію, статистика. 2. Express Entry, та які умови в цій програмі. 3. Гуманітарна програма та які умови тут 4. Навіщо потрібен імміграційний консультант 5. Які є гарантії? 6. Яка є вартість імміграції на 1 особу? 7. Чи буде спеціальна программа для імміграції українців? РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБІНАР є обов'язкова. Напишіть мені в особисті кому цікаво бо канал не дозволяє посилання розмістити. Дякую
-
Також OHIP не покриває послуги дантиста та окуліста. Лише до 19 років та після 65 можна раз на рік за рахунок OHIP перевірити зір. А так все платно, і перевірка зору, і окуляри (в мене, наприклад, вийшли приблизно 350 доларів лише окуляри, і це з врахуванням що частину вартості покривала платна страховка).
-
Це дуже загальне питання. І залежить від провінції, що за ліки та кому. Зазвичай частину вартості оплачує приватна платна страховка. Ще треба фармацевту платити кожного разу, якщо це ліки за рецептом. Якщо ліки дуже дорогі, то там ще все складніше.
-
Мій досвіт , що я доросла людина, лікар прийняв безкоштовно по страховці. Далі такі ціни атбибіотик і пробіотик це 60 дол, каплі в очі антибіотик 24 дол, довідка на роботу , що я захворіла за це взяли 20! Доларів!
-
Ахахахах) та перестань, щодня якісь двіжи) ввечері на рідо заїдь)
-
Валентин. Вы для правительства подходите уже сейчас, и да и нет. Вам для этого даже не надо ехать в Оттаву, вы уже из Саскачевана можете искать позиции открытые для всех на сайте GC Jobs, есть ещё позиции которые Вам не доступны, внутренние. Нам в правительстве сейчас нужно очень много проджект менеджеров, но Вы оверквплифаед, Вас начальники, видя Ваше резюме, просто будут пугаться взять на работу. Делайте ПР и всё равно подавайтейсь на позиции, процесс займёт от 6 месяцев до 2 лет чтобы попасть и за это время ПР получите. Попасть легче через позиции пулы или студентам, у нас в департаменте тонны студентов берут на ко-оп, потом, если понравитесь, оставят на тёрм - испытательный период, через год могут дать постоянку - индетерминейт.
-
Нам как-то выписывали и мы платили, так что походу не все:(