Ukrainian Ottawa
-
Всетаки ще напишу. Може є наші лікарі, і хтось може з своїми ліками укол мені зробити в пятку, поставить блокаду? Просто болить, тому думає запитаю.
-
Дякую
-
Доброго дня, спільнота. В мене питання по медицині до тих , кто вже довго живе в Оттаві. В мене в пятке є пяточна шпора ( ренген я маю), мені треба вирішити питання з терапією, щоб убрать цю проблему. Може хтось з цим стикався. Куди звертатися? В звичайну клініку і просити направлення до вузького спеціаліста. А якщо немає сімейного лікаря, то чи реально таке направлення отримати? Буду дуже вдячна за допомогу в приватні повідомлення.
-
Мы показывали чек с аирбнб.
-
дякую!
-
ну поки шукаємо довготривалу то на airbnb знімаємо, тут я думаю з документами власника важче буде :(
-
А якщо у когось живете, то зараз по новому, то треба власника житла із документами
-
я сподіваюсь що VOID чек/адреса у SIN/AirBnb бронювання буде достатньо 🥲
-
а з документів ворк перміт/паспорт, чи треба було ще підтвердження адреси? Там ще бачив у них форму на сайті але сподіваюсь її заповнювати не треба)
-
дякую)
-
Тест не потрібен
-
а хто записувався на OHIP і проходив, чи треба був тест на КОВІД? У листі написано що наче треба перевірятися у той же день перед записом, але не зрозуміло чи то обов’язково)