Ukrainian Ottawa
-
Вітаю. ВП можна подовжити до 3-х років, тільки якщо ви його отримали меньше ніж на 3 роки, через те що у вас закінчувався паспорт.
-
Як це працює? 🙃😅
-
Окей. Але деякі моі знайомі мали вп на 3 роки і ще час в паспорті в їм продовжили 🤪
-
Окей. Дуже дякую вам
-
Це "збій системи", виключення, а не правило.
-
Vitalii надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 308 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Hallo! 🇩🇪 Преподаюнемецкий для взрослых и подростков. Помогу в изучении грамматики, преодоления языкового барьера, также готовлю к международным экзаменам Goethe. За бесплатной консультацией пишите в ЛС📕
-
Привіт. Порадьте, будь ласка, інструктора з водіння для проходження G2 екзамену.
-
Oleg grubyy на фб
-
шукаю роботу
-
не бот
-
я людина
-
Дина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 313 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дівчата привіт🖐 📍Ottawa, Centretown Потрібні моделі для контенту: ⁃ Ламінування вій + фарбування + botox ⁃ Воскову корекцію брів+ фарбування ⁃ Воскову корекцію брів + ламінування + фарбування *Оплата за матеріал*
-
Усім привіт ) може хтось знає персонального тренера у Оттаві, дякую )
-
)) надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 320 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Октавиан 613-808-13-53
-
Дуже швидко навчає, спокійно, професійно. Англомовний, але навіть з дуже базовою англійською вам все буде зрозуміло. Я і двоє моїх знайомих вже здали з ним на g2 та g
-
Anastasiya Kochetkova надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 331 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня, можливо хтось зможе допомогти, приблизно на місяць (я, чоловік і кішка) шукаємо житло Квартира або бейсмент Якщо є якість варіанти – буду дуже вдячна
30 Jan 2023, 02:32
22724/27894
about 9 hours ago