Ukrainian Ottawa
-
Добрий вечір ! Багато українських перукарів
-
Так, що він не був зарахований до оподаткованої бази. Тобто був показаний в інформативний частині, але з нього не був нарахований податок на прибуток. Для мене це було суттєво
-
Олег надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 374 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Скажіть будь ласка чи можна роздрукувати документи на кордоні (пропускному пункті), готелі чи аеропорту?
-
В готелі так. Попросіть про це на рецепції
-
Допоможіть врятувати найдорожче – життя коханої дочки! З перших днів повноштабної війни я захищаю нашу країну. Але сьогодні, я благаю вас почути мої молитви і досягти моєї дитини подолати страшну хворобу. Настусі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз 4 стадії підвищеної групи ризику. Прошу, кожне ваше поширення цієї посади з моїм проханням, кожна гривня з лікування Насті – це вже наближення до її одужання. Анастасія 5 років; ‼️гострий лімфобластний лейкоз ℹ️ Допомогти можна за реквізитами 4260488001318629 PayPal olgamagoo
-
-
Всім привіт! Чоловік шукає роботу на будівництві або ремонтах. Має наступні навички та досвід: Монтаж сайдингу, металочерепиці та керамічної покрівлі. Будівництво дерев'яних та металевих каркасів. Користування такими інструментами, як турбіни, дрилі, ударні дрилі, лобзики та відбійні молотки. Базові навички зварювання та бетонних робіт, включаючи замішування та кладку цегли. Здатність читати, інтерпретувати та створювати креслення для проектів. Експертиза в 3D-моделюванні та візуалізації для підтримки розробки проектів і презентацій. Буду вдячна за рекомендації!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, що це за інформативна частина?
-
Є поля, які приймають участь в розрахуванні податку, є які не приймають. Я не готовий говорити, які саме за що відповідають, адже за мене все заповнив бухгалтер.
-
Дякую)
-
Не зараховується до оподаткованого - дохід з України до моменту вʼїзду в Канаду. Якщо продовжуєте працювати звідси на Україну-будете платити податки по місцевим tax brackets. Ніякої магії тут нема, всі пишуть по загальним правилам. H&R -одна з найдорожчих tax preparation компаній ..
-
Не так все просто. Дохід найманого працівника в Україні, так буде додатково оподатковуватись в Канаді (хоча для багатьох сумми, на яких йде розрахунок, дадуть мізерне дооподаткування). А от для ФОПів, там вже є нюанси. Є варіант, коли можна отримувати дохід в Україні після приїзду в Канаду і не оподатковувати його тут. Скоріше за все це варіант для айтішників, але можливо є й інші професії, які надають послуги (наприклад маркетологи)