Ukrainian Ottawa
-
Побачив у Долларамі рекламу про ярмарку вакансій на наступному тижні. Може кому стане в нагоді
-
Допоможіть врятувати найдорожче – життя коханої дочки! З перших днів повноштабної війни я захищаю нашу країну. Але сьогодні, я благаю вас почути мої молитви і досягти моєї дитини подолати страшну хворобу. Настусі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз 4 стадії підвищеної групи ризику. Прошу, кожне ваше поширення цього поста з моїм проханням, кожна гривня з лікування Насті – це вже наближення до її одужання. Анастасія 5 років; ‼️гострий лімфобластний лейкоз ℹ️ Допомогти можна за реквізитами 4260488001318629 PayPal olgamagoo
-
Допоможіть врятувати найдорожче – життя коханої дочки! З перших днів повноштабної війни я захищаю нашу країну. Але сьогодні, я благаю вас почути мої молитви і досягти моєї дитини подолати страшну хворобу. Настусі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз 4 стадії підвищеної групи ризику. Прошу, кожне ваше поширення цього поста з моїм проханням, кожна гривня з лікування Насті – це вже наближення до її одужання. Анастасія 5 років; ‼️гострий лімфобластний лейкоз ℹ️ Допомогти можна за реквізитами 4260488001318629 PayPal olgamagoo
-
зазвичай все закрито
-
Давно слідкую за Настюшкиною мамою в інстаграм, часом допомагаю, як маю можливість і всім серцем бажаю одужання маленькій принцесі♥️♥️♥️ Дівчаточка, підтримайте дитину чим зможете, майже всі ми мами і знаємо, що немає нічого цінніше. Врятуймо життя!♥️♥️♥️
-
Дякую.
-
Technata in Kanata Research Park погугліть, зареєструйтеся )
-
Лінкедін... але тут дуже тяжко с цим... також 9 квітня буде ярмарка вакансій
-
Доброго дня. Де шукати роботу в Оттаві з ІТ? Може є якісь групи, або сайти?