Ukrainian Ottawa
-
Дуже дякую, так їй 65 і навряд чи буде водити)))
-
Почнемо думаю завтра з охіп і картки, далі заїдемо спробуємо сін зробити, потім запишемося на банківський рахунок
-
де можна купити Корвалол, Корвалмент або валеріанку в таблетках?
-
Ну і за медицину головне не забути
-
Валеріанку (valerian root) зустрічала в волмарт в гатіно, але замовила з iHerb раніше, ніж побачила там.
-
Підкажіть будь ласка, може була в когось така ситуація. Людині, яка прилетіла по CUAET, в аеропорту в Монреалі не надали жодних документів крім декларації. В паспорті вказано віза worker.
-
youtube - Як отримати дозвіл на роботу в Канаді до трьох років - перший лінк - все треба зробити до 31 березня
-
peter new jobs
-
thanks
-
Привіт. Розкажіть як і де шукати сімейного лікаря щоб заключити з ним договір? Може хтось знає де зараз сімейний лікар набирає нових пацієнтів ?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, планую купувати авто в Монреалі, а потім переїздити до Оттави. Чи краще цим питанням зайнятися по приїзду до Оттави.
-
Так значит она не подходила к пограничного контролю, пошла забрала багаж и вышла
-
Так а что теперь делать? У неё не было багажа и она не знает английского. Все говорили, не переживайте, без пермита не выпустят
-
Мали дати воркпермінт,мене не випускали поки не отримала,після заповнення декларації відразу відвели в чергу для отримання ворк пермінту
-
Онлайн подаваться
-
Ехать в аэропорт , вам дадут
-
Вітаю друзі! Я Марко Золотарьов з Ванкувера. На початку травня разом ми з моїм батьком їдемо в Оттаву. 7 травня будем Канадський національний молитовний сніданок, де будуть збиратися політики (можливо Трюдо), лідери, та пастори, люди, Щоб молитись за Канаду. Як представник української діаспори у себе в провінції, я вважаю що це прекрасна можливість для українців показати вдячність за канадську підтримку України та українців в Канаді. Я буду вдячний за ваші поради: - Місце де заночувати на 4 доби (готель чи rbnb) - Християнська спільнота (протестанти, баптисти) Дякую за відповіді та будемо раді новим знайомствам🙏🏻
-
Я українець та студент який навчаюсь у Ванкувері з 2018 року.
-
Це така робоча процедура, чи припущення?
-
Да, в Монреаль. Там вам подскажут когда подойти. Объясните там ситуацию, и вам выдадут ворк пермит
30 Jan 2023, 02:32
about 13 hours ago