Ukrainian Ottawa
-
Забаньте эту мразь, чтоб на кидалово не повелся никто👆
-
добрий вечір. в мене друзі прилетіли в Канаду і не можуть отримати виплату на дитину. видає цю помилку. хтось знає в чому може бути справа?
-
Людині вже дали дієву пораду на фейсбуці: "бєз WP нє випустять з аеропорту", тепер ще залишилось прийняти пораду з тєлєгі і з'їздити з Оттави в Монреаль
-
нічого не дадуть, це робиться the same day або вже ніколи, тільки онлайн. Особисто спілкувався з Head of Immigration Section 2 in Montreal Airport. В них щомісяця нові регуляції і внутрішні інструкції по куает програмі ... з його слів because of severe program regulation abuse by Ukrainian newcomers. Тобто, те що прокатувало місяць, або півроку тому - зараз вже не працює.
-
Админ
-
Нехай зателефонують за тим номером телефону, трошки треба почекати, десь хвилин 20, щоб добратись до оператора з українських питань, але все зроблять . Через тиждень зможуть подати заново.
-
Нужно будет проходить safety inspection (130$ за инспекцию и если найдут что-то то нужно чинить) и менять регистрацию, страховку по переезду в Оттаве. Если уверены в авто то можно брать в Монреале
-
Згідно статті 18 tax treaty, така пенсія в Канаді не обтяжується податком. Але її треба задекларувати. Для бухгалтера треба взяти довідку про доходи пенсіонера (робиться в дії) і роздрукувати курс валют UAH/CAD з сайту НБУ.
-
Їду з України можу взяти передачю
-
У меня с мужем такая же ситуация, прилетели в Монтреаль в воскресенье и ему не дали никаких документов.
-
А якщо мені родичі кидають час від часу на укр карту гроші, і я розплачуюсь тут нею в магазині. Їх також потрібно вказувати в декларацію?
-
Доброго ранку всім , збираюся до Праги на при кінці квітня можливо хтось зможе допомогти з орендою житла на тиждень ( 5 осіб) був би дуже вдячний
-
Чи можете дати посилання на форму
-
Я извиняюсь, а где именно в Дии эта справка? Ок-5 показывает только за зарплаты, полученные в Украине…
-
Дайте будь ласка посилання на заповнення форми отримання допомоги на дорослого і дітей
-
Посилання на сторінку відправив вам в приват
-
Подарунки не обтяжуються податком, але вам краще десь нотувати ці перекази для себе в блокноті. В разі якщо у CRA будуть питання і вони захочуть від вас пояснень, щоб ви могли пригадати всі сумми, дати і від кого вони надходили.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Наскільки я знаю, так, також є опція це зробити в City Hall (ми там одружилися влітку, якщо цікаво, розповім в пп)
30 Jan 2023, 02:32
22934/27947
about 9 hours ago