Ukrainian Ottawa
-
Скаргу надіслано
-
У нас такая же ситуация в Монтреале моему мужу не выдали ни единого документа, мы прилетели вчера, 24-ого марта, не знаю что нам делать, помогите советом. Если только через онлайн сколько времени нужно ждать. Буду очень благодарна за совет и помощь
-
ви спілкувалися з офіцером міграційної служби і він сказав, що вам нічого не треба оформлювати? Яка була ситуація в аеропорті? Зараз ви можете податись на work permit онлайн.
-
Олег, а якщо ми покинемо країну і знову прилетимо замість монтреалю у оттаву. нам видадуть документи або ми знову можемо бути піддані ідентичній ситуації
-
За син номером реально очередь капец. Он же нужен только чтоб работать? Я просто думаю если на него подать онлайн и хрен с ним подождем. Он же не обязателен для банковского счета?
-
Тут є учасники, які казали про так званий flagpole, це коли ви їдете на кордон з США, кажете, що вам потрібно покинути територію Канади, щоб отримати документи, пояснюєте ситуацію і вам роблять цей документальний виїзд/вїзд. Я детелей не знаю, але найближчий кордон - десь 200 км від Оттави. В цілому логіка така, як у вас - покинути територію Канади і наново вїхати. Єдине, що всі наші поради були актуальні всі ці 2 роки, але зараз буквально кожен день можна очікувати якісь зміни і нові директиви, тому 100% гарантії зараз нема.
-
Дякую вас шановний Олеже
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка чи безкоштовний проїзд в громадському транспорті в Оттаві? Для українців я чула безкоштовний, але наче картку якусь отримати потрібно Буду вдячна якщо підкажете до якого сервісу звернутись щось зробили лист-підтвердження проживання (для того щоб ОХІР зробити) якщо наприклад ми живемо в готелі і ця адреса не підходить
-
Де знайти ці організації?
-
Мабудь, Canada Post дешевша. Отримала за таким же маршрутом 1 документ (як 2 корочки) -29,25CAD за 4 дні.
-
Скажіть будь ласка, яка була ситуація в аеропорту? Вам офіцери особисто сказали, що не потрібно нічого оформлювати? Чи відмовили? Ці деталі важливі, щоб розуміти причини. Моя сестра, наприклад, прилітає в середу, і мені цікаво, що це взагалі за ситуація. Буду вдячна за деталі.