Ukrainian Ottawa
-
Шановний,Н.Н. Ви не в курсі, протягом якого часу можна отримати Візитор Рекорд через онлайн
-
А як ви так пишете, що навіть відповісти не можна на ваш меседж (чи то у мене зось з телефоном)? Зараз середня обробка триває 11 днів, але може тривати офіційно до 4 місяців
-
Шановний, Олеже. Ви не в курсі, протягом якого часу можна отримати Візитор Рекорд через онлайн
-
Звичайно. Буду вдячна
-
Настя, моя Вам порада, якщо є можливість не летіти через Монтреаль, краще не летитьте, я минулого року летіла через Оттаву і не було проблем, а в Монтреалі ставлення до клієнтів огидне плюс моя англійська не на високому рівні, без перекладача можна уявити ситуацію , сказали ні і все, і в такому тоні...
-
Звичайно.Буду вдячна
-
Але вона розмовляє тільки російською і англійською. Тому що переїхали до Канади коли їй було 5 років.
-
Якщо дохід не великий, знаю волонтерку з України, яка працює в такс клінік. Вона може допомогти особисто.
-
Дякую
-
Знайомі тільки-но отримали work permit в Монреальському аеропорті. CUAET, 3 роки, все як потрібно. Єдине, що не забирали у всіх паспорти, а кожен сам підходив до візового офіцера по черзі
-
Аа, все, зрозуміла! Вибачте 😁 і дякую за інфу!!
-
Вибачте, але я в "священній" зоні IRCC не був, зустрічав вже на виході, тому що там і до чого - не знаю
-
Це ті, що сидять уже в кімнаті за прикордонними офіцерами, вірно?