Ukrainian Ottawa
-
У цих людей может виникнути певна "незручність" якщо вони повернуться до Канади і то тільки якщо кредитор про це дізнається. Але якщо таких планів немає і людина почуває себе Робін Гудом обікравши банк, то проблем нема😉
-
У нас виходить більше 500 CAD 😵💫
-
Привет. Кто знает, где во фрешко находится красная икра?
-
Українські права у вас ніхто не забирає. Цікаво, хто вам сказав про перевірку та ще й на цілий тиждень?
-
Ні-ні, українські
-
Я також її там шукаю, Ви не одна😂
-
У вас які права зараз? Канадські чи ні?
-
Я уже 3 месяца ищу там селедку, которую все расхваливают 😄
-
Добрий вечір) підкажіть, будь ласка, коли здаєш на права канадські і маєш свої до цього, чи забирають їх на перевірку на тиждень в Оттаві чи відразу після успішної здачі змінюють без ніяких перевірок ?
-
В Онтаріо не забирають права, бо їх не обмінюють. Показуєте тільки їх в drive test
-
В бэлс корнерс если стоять лицом к холодильнику с яйцами, то сразу справа холодильник, как бы чуть наискось стоит. Если икра есть в наличии, вы ее увидите. Ее много обычно, или пустое место, если ее нет. Но ценник висит
-
Селёдка которая в круглой банке? 12 или 15$ которая? Вкусная? Мы не покупали. В бэлс корнерс лежит в самых дальних холодильниках, где креветки и рыба замороженная. Это ряд за рядами с химией
-
Це район. Bells Corners is a suburban neighbourhood in Ottawa,
-
Что за магазин белс? Как он правильно называется, подскажете?
-
FreshCo Robertson & Moodie 2150 Robertson Rd, Nepean, ON K2H 9S1
-
Вітаю ! Питання до водіїв Убера вам на цьому / попередньому тижні пропонують бонусні цілі чи ні ? Я вже тижня три останніх бонусних мет не маю
-
А кредит хіба неможливо виплачувати з іншої країни?
-
Друзья, нам нужна ПОМОЩЬ! Мой муж получил тяжелые ранения в результате вражеской атаки позиций. Сейчас очень нуждаемся в финансовой помощи! Понимаю, всем сложно, у каждого свои заботы, однако он был там за каждого из нас и теперь ему нужна. Верю, что вместе мы справимся Для помощи предоставляю его номер карты 5175477411063306
-
Доброго дня. Шукаю людину або компанію для підбору б/у авто. Дякую.
-
А я жодного такого не бачила за майже два роки
30 Jan 2023, 02:32
23150/27906
about 3 hours ago