Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 63.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t474705052T Offline
    t474705052T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Добрий ранок! Ті хто шукає школи, зверніть увагу на школу в Gleeb. По відгукам батьків, High School достатньо непогана, але треба мешкати у цьому районі, інакше не візьмуть дитину.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kudria
    wrote on last edited by
    Першокласники екзамен не здають
    1 Reply Last reply
    0
  • t472577309T Offline
    t472577309T Offline
    Yaroslav Hontar
    wrote on last edited by
    можливо знаєте, першокласникам теж треба здавати екзамени по цій системі чи з цим простіше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Все достатньо просто - вам спочатку треба записати дітей на співбесіду в Family reception centre ocdsb.ss13.sharpschool.com/cms/one.aspx?pageId=181494. Там у дітей визначать рівень англійської і математики - будуть тести (години 2-3 на дитину). Все дуже дружньо і нестресово, просто їм потрібно визначити чи зможуть діти вчитися в англомовних школах, чи їм потрібно буде підтягувати англійську за програмою ESL. Також вони визначають в який клас дитина піде по їхній системі. Їхня програма «відстає» від української на рік точно (але і вчаться вони 12 років). Моя дочка вільно володіє англійською, то ж ми змогли обирати будь-яку школу без ESL, бо не в кожній школі вона є. В Києві мали йти у 8 клас, тут пішли у 9. Пропонували у 10, але ми відмовились, бо як раз у high school треба набирати бали (credits) з 9 класу. Донька каже, що навчання набагато простіше, ніж в Україні, але матеріал подається цікаво і школа їй подобається. Коли будете на тестуванні, вам зможуть і по школах підказати. Якщо по центру Оттави, то хороші high schools - це Lisgar та Glebe, також хороші школи є і в Barrhaven, Nepean, Kanata. Все залежить від того, де в цілому ви хочети жити
    1 Reply Last reply
    0
  • t576028701T Offline
    t576028701T Offline
    Ірина Максимів
    wrote on last edited by
    Мої діти теж здавали тест. Одна зараз ходить в 7 клас , друга у 2 клас. Різні школи і обидві чудові. У школі з ними окремо ще займаються англійською
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    Ще кажуть, що можна спробувати прийти в школу без результатів екзамену. Але ми не пробували. якось це як стрибнути через голову)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    Тоді вам терміново треба записатися. Ми чекали майже місяць на екзамен. Він легкий, але повинні здати там математика і англійська. Ці результати передають у школу і потім зі школи вам зателефонують. Кажуть, що усі Public school однакові. У нас Woodroffe high school. В нашій школі є ESL (English second language) і на скільки я розумію усі новоприбулі вчать у ESL англійську в залежності від йхнього рівня. Але ESL є не у всіх школах, і тоді вам потрібно їздити туди, де є. Ще є приватні і католицькі школи. Про приватні нічо не знаю. В Католицьких є релігійні уроки. Там менше іммігрантів. Що скажу про нашу школу. Школа як школа. Багато іммігрантів різних. Різного походження і віросповідання. 4 українських хлопчика на школу і 1 дівчинка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    Ні, я про екзамен для дітей
    1 Reply Last reply
    0
  • t653908441T Offline
    t653908441T Offline
    Анастасия Роенко
    wrote on last edited by
    Як що ви питаєте, про сін, банк акоунт, медікал, то так. Як що не важко, то про все пішіть, вважаю буде корисним не лише для мене. Ми прилетіли 3 доби тому. Але вже все зробили крім медікал
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Може хтось ще підкаже по elementary?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    А ви знаєте загальну процедуру для новоприбулих українців ? Бо я хотіла відповісти і від цього залежить як на мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • t653908441T Offline
    t653908441T Offline
    Анастасия Роенко
    wrote on last edited by
    Школи у Оттаві. Друзі, будь ласка поділиться відгуками, офіційними посилання, персональним досвідом про школи у Оттаві. Цікавлять англомовні, для high school grade 9 , secondary school grade 6. Діти вільно володіють англійською. Потрібно вирішувати з арендою житла, а її потрібно вирішувати по школах. Зазделегідь дякую за корисні поради
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    Усіх бажаючих практикувати англійську на познайомитись з новими людьми, запрошую на гру "Мафія" (соціальна дедукція) у цю неділю 18 грудня на 13:00. Достатньо середнього рівня англійської. Адреса: 655 Terry Fox, кафе "D'Arcy McGee's". 1 гра триває 40 хвилин. За одну зустріч можна зіграти будь-яку кількість ігор (зазвичай не більше 3-4 ігор встигаємо). Участь безкоштовна. Правила пояснять на місці, ніякої підготовки не треба. Сторінка івенту (бажано за можливості зареєструватись, але можна приходити і без реєстрації): www.meetup.com/ottawa-mafia-and-social-deduction-games/events/288879657/
    1 Reply Last reply
    0
  • t342759019T Offline
    t342759019T Offline
    Lu🇨🇦
    wrote on last edited by
    Я с Парижа летела неделю назад за 417 но я покупала не заранее, а за неделю где-то.
    1 Reply Last reply
    0
  • t532644291T Offline
    t532644291T Offline
    Денис CUAET HELP
    wrote on last edited by
    Допомога це допомога
    1 Reply Last reply
    0
  • t5115771884T Offline
    t5115771884T Offline
    Gordon Freemen
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Допомога це допомога? Чи це платна послуга?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    Новий хід від Джонсонюка💪🥰❤ ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: Instagram Toronto Facebook Telegram Instagram USA ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
    1 Reply Last reply
    0
  • t471889923T Offline
    t471889923T Offline
    Oleksandra Hontar
    wrote on last edited by
    Дякую велике🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olia Slipets
    wrote on last edited by
    Ми зверталися спочатку до даної організації : www.ocdsb.ca Вони розподіляють згідно місця проживання у школи . Вони надішлють вам анкету для заповнення . Далі вже будуть писати що робити. Досить довга процедура.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar Lesiuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня порадьте платформу для купівлі авто
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.