Ukrainian Ottawa
-
Лучше пройтись соседним улицам по понравившимся районам и почитать объявления на домах. А еще лучше найти рентовочные дома в вашем районе. На первый год это самый нормальный вариант. Они лояльны к новичкам, требуют минимум документов и тоже формально. Чем искать в интернете случайных людей и ездить по 30 км.
-
Ми щас живемо в готелі за свій рахунок в центрі міста це дуже накладно але так склалися обставини. Шукаю квартиру але всі пишуть відразу цілий список доків, яких у нас немає. Фін допомога теж ще не прийшла. Спробуємо обійти будинки можливо хтось піде на зустріч. Бо від писанини толку немає.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи є хтось хто перекладав довідку про несудимість з Польщі? До якого перекладача можна звернутися, щоб його переклад пасував до подачі на PR Буду дуже вдячний за інформацію!
-
Народ, хто знає, чи новий ворк перміт прийде по почті?
-
Спасибо большое! Обращусь к ней!
-
я перекладав ось тут: http:// www. tlumaczenia-columbus24 .pl
-
І підходить до подачі документів? Бо знаю що Канада приймає переклади тих організацій які вони признають
-
Зрозумів, дуже дякую!
-
дивлячись для чого. Для подачі на номінацію від Онтаріо скорш за все треба шукати онтарійського ліцензованого перекладача (якщо ви будете подаватись знаходячись в онтаріо), а для експресс ентрі підійде