Ukrainian Ottawa
-
Спасибо большое! Обращусь к ней!
-
я перекладав ось тут: http:// www. tlumaczenia-columbus24 .pl
-
І підходить до подачі документів? Бо знаю що Канада приймає переклади тих організацій які вони признають
-
Зрозумів, дуже дякую!
-
дивлячись для чого. Для подачі на номінацію від Онтаріо скорш за все треба шукати онтарійського ліцензованого перекладача (якщо ви будете подаватись знаходячись в онтаріо), а для експресс ентрі підійде
-
OC Transpo, але я користуюся Moovit.
-
Марта надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 562 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Английский - Легко 🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 564 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
ребята, всем привет! подскажите пожалуйста, подруга приезжала год назад в канаду чтоб получить ворк пермит пока работает программа, позже улетела обратно в Украину и сейчас ей нужно будет закрыть банковский счёт т.к. там бесплатное обслуживание только был на год она открывала счёт в Scotia bank есть возможность закрыть ей счёт, не прилетая в Канаду? через меня, например, или у кого-то есть знакомые, кто там работают и смогут закрыть спасибо
-
Шукаю роботу
-
Підкажіть будь-ласка якийсь магазин де є меблі недорогі , за IKEA знаю але як там все працює ? Треба замовляти і привезуть за доплату чи самим все звозити ? І хочу подякувати всим хто не пройшов мимо і рекомендували нам квартири і тд , нарешті і ми знайшли можна видихнути 😅 Щиро всим дякую 🫂🇺🇦