Ukrainian Ottawa
-
OC Transpo, але я користуюся Moovit.
-
Марта надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 562 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Английский - Легко 🇬🇧 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 564 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
ребята, всем привет! подскажите пожалуйста, подруга приезжала год назад в канаду чтоб получить ворк пермит пока работает программа, позже улетела обратно в Украину и сейчас ей нужно будет закрыть банковский счёт т.к. там бесплатное обслуживание только был на год она открывала счёт в Scotia bank есть возможность закрыть ей счёт, не прилетая в Канаду? через меня, например, или у кого-то есть знакомые, кто там работают и смогут закрыть спасибо
-
Шукаю роботу
-
Підкажіть будь-ласка якийсь магазин де є меблі недорогі , за IKEA знаю але як там все працює ? Треба замовляти і привезуть за доплату чи самим все звозити ? І хочу подякувати всим хто не пройшов мимо і рекомендували нам квартири і тд , нарешті і ми знайшли можна видихнути 😅 Щиро всим дякую 🫂🇺🇦
-
Є платна доставка, можна самовіз
-
-
Інколи готелі продають недорого якісні меблі через реновацію. Можна знайти такі оголошення на Маркетплейс.
-
Вітаю. Коли вимагають платити за заявку, то є скам. Якщо немає потрібних документів, вам потрібен гарант. Зверніться в Catholic Center, вам можуть надати такий лист.
-
Чи можна сюди писати пропозицію роботи?
-
Якщо,без посилань на сайти і робота реальна, то чому б ні